tirsdag 6. oktober 2020

Vegghylle

Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Vegghyller og -skap. Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Folkets klassikere(14). Europris har alltid gode tilbud og et godt utvalg av diverse hyller. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken. Med denne vegghyllen gir du raskt rommet et personlig preg. Nett og stilrent design som gjør hyllen både tidløs og moderne. Kan passe inn nesten over alt. Ellos Home Klesstativ Industri. NOK 4NOK -20%.


Hyller blir vi aldri lei av! Denne er en del av Nord-kolleksjonen vår og har et naturlig og nordisk utseende! Vektbelastning pr hylle 8kg. Ute etter en vegghylle til barnerommet?


Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! Vi har massevis av fine vegghyller for barn. Rustikk eik Natur, hyllebærer sort industristål.


Vegghylle

Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. Du finner våre vegghyller og gulvhyller i alle mengder av ulike størrelser og former, sånn.


Pynt en tom vegg med dekorative vegghyller og rammehyller. Se hele utvalget i varehusene våre! Finnes i to farger. Enten du ser etter en vegghylle, en bokhylle eller en moderne reol, kan du finne det i vårt store sortiment!


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Basic vegghylle - hvit - 80cm. Gjelder ikke møbler og større varer.


Vegghylle

Passer like fint på kjøkkenet som på badet. En vegghylle gir ekstra oppbevaringsplass og ikke minst en fin plass å vise fram tingene du liker ekstra godt. Les ukens kampanjeavis her.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Vi tilbyr alltid fri frakt og års garanti. Pene vegghyller i matchende farger til baderomsmøblene fås i flere bredder og tre farger, hvit, antracitt og svart eikefinér. Selger vegghylle med glassplate.


Størrelse 2x (høyde 14). Pga vekt synes jeg det er massiv messing. Hos Unoliving finder du et væld af hylder i alverdens designs og størrelser.


Vegghylle

Der er både de praktiske hylder, hvor der er plads til en masse opbevaring og de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg