torsdag 19. november 2020

Vindussprosser aluminium

Vindussprosser aluminium

Spilka leverer kundetilpassede løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Vi kan levere sprosser som ferdig bearbeidet med bolter og sprosseklips satt i, som ferdige. Vi bruker sprosser for å dele.


Gjennomgående sprosser. En ekstra koblet aluminium ramme. Pynteprosser Pålimte sprosser (kitt, duplex).


Sprossene kan brukes på vinduer i tre, tre med aluminiums -kledning, pvc og aluminiumsvinduer. Vi leverer klipsesprosser i pvc eller aluminium. De kan leveres i alle typer farger og utforming, og ferdig montert.


Klips-sprosse uten ramme klipses rett på glasslisten i sider - topp og bunn med medfølgende hanklips som festes på. Våre klipsesprosser leveres i aluminium. De festes på et feste i glasslisten eller klikkes på plass med klips som sitter i sprosseprofilen.


Dette vil se ut som gjennomgående sprosser. Aluminiumsprosser utvendig og tresprosser innvendig. Duplex- sprosser kan leveres i to forskjellige bredder. Avtagbar aluminium.


Brukes på aluminiumskledde vinduer og dører. Sett fra innsiden. Mellom glassene er det spacer, så man får inntrykk av at det.


Du kan velge blandt avtagbare, gjennomgående sprosser, pålimte og innbakte. Utførelse i hvit plast, malt treverk eller aluminium. Løse sprosser i aluminium er et tilleggsprodukt som fortrinnsvis leveres ferdig montert på vinduer produsert av.


Lillerønning Snekkerifabrikk AS. Vimax vindussprosser på Sunnmøre og Nordfjord. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Kan leveres i alle NCS-koder.


Røros vinduer leveres med flere typer sprosseløsninger. Til trevinduer leverer vi utenpåliggende sprosser som standard i hvit PVC. Til vinduer med aluminiumsbekledning leverer vi også sprossene i aluminium.


Kunder kjøpte også. Sprosseklips for utenpåliggende sprosser i aluminium. Et bredt utvalg av farger, nyanser, dekorative tre sprosser eller aluminium lar deg tilpasse vinduenes design etter individuelt behov og smak.


Vindussprosser aluminium

Vi tilbyr sprosser i. Endelig et system som gir helt vedlikeholdsfrie og vakre vindussprosser. Vindussprosser kan gi huset en annen og ny karakter. X: Klips, aluminium. Leveres kun i hvit farge.


Vindussprosser aluminium

Klipssprossene er laget i vedlikeholdsfri aluminium og fås i breddene mm. Liknende produkter. På lager Sprossevinduer. Flotte vinduer hos Sparevinduer med stor.


Er du også begeistret for vinduer med sprosser ? Klassiske aluminium persienner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg