tirsdag 9. mars 2021

Vinglass med gravering

Et glass med din egen tekst? Design ditt eget personlige glass inngravert med tekst. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering. Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg.


Vinglass med gravering

Gi bort vinglass, champagneglass eller. Kjøp vinglass med gravering i vår nettbutikk online Norge. Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker.


Da er disse glassene perfekte. Bestill glass med deres n. Våre graverte glass blir et fint minne fra deres store dag. En eksklusiv måte å gjøre bryllupet personlig.


Vinglass med gravering

Finn frem glassene på deres bryllupsdag hvert år og skål. Vi tilbyr å bestille gravering på glass, glassprodukter, til en rimelig pris, i vår nettbutikk " Gravering glass ". Hvis du vil kjøpe et glass med en gravering, kontakt oss på Gravering glass, vi har gunstige priser, det er levering. Vi har åpnet en ny side gravering - glass.


Kopper og glass med eget trykk. Graverte vinglass er en fin gave å gi bort i jubileum, bryllup og andre begivenheter. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.


Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske. Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Enten det er ølglass, drammeglass, kaffekrus, vinglass, vinflasker – du.


Vinglass med gravering

Vinglass for både rød og hvit vin. Glasset rommer cl. Gi foreldrene dine glass med personlig gravering! Hva med vinglass. Materiale og teknikk: Blåst glass med gravering. Dekorteknikk: Gravering. Informationen über Sett til gravering av glass (682), 68 jetzt im Dremel Shop. Lag dine egne juledekorasjoner, lag dekorative glassbrikker eller vinglass for å. Rosendahl shotglass i gaveeske med gravering. Pris: 67- inkl frakt og mva. Få glassene gravert med ønsket tekst, symbol eller logo.


Perfekt gaver til en. Håndverkerens nye glass, med gravering av det flotte bygget vårt Det største passer for de fleste typer øl og det minste f. Prestige dekanter med vinglass.


Elegant karaffel for servering av røde og hvite viner. Settet består av en glasskaraffel og matchende vinglass. Virkelig unike design vil inspirere deg når du står fast på gavehandlingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg