onsdag 6. oktober 2021

Zarges kasse

Zarges Nettbutikk - Zargesbutikken. Norges største på salg av zargeskasser på nett! Den er noe enklere, lettere og rimeligere enn K 470-serien.


Lette kasser i aluminium for deg som vil ha en solid og sikker løsning for oppbevaring og transport av verktøy og utstyr. Hengelås kan også benyttes i haspelåsen. Til sikker oppbevaring og transport av utstyr.


Zarges kasse

Bestill i nettbutikken. Skulle gjerne hatt meg noen vanntette kasser til div greier. Noen som har gode tips til et. Ingen detaljer som ruster, ingen skarpe kanter, lang levetid.


Zarges kasse

Egnet for oppbevaring av verktøy og. Ring eller send mail for mer info. Kassen som tåler det meste ! Grunnflate 80x60. Se fullstendig vareinformasjon.


Det skyldes høy kvalitet, smarte løsninger, lav vekt og bredt sortiment. Denne soliditeten kombinert med god ergonomi bidrar til en problemfri og mer lønnsom arbeidsdag. Stabelhjørner i. Pakning i lokket, stable. Ta en titt innom oss.


Du kan bla i bildene med piltastene på. Meget solid og lett alu-kasse til trygg oppbevaring av verktøy og utstyr. Dette er den perfekte transportkassen i aluminium. KASSE ALU EURO 40X30X33CM.


Zarges kasse

Materiellet er ikke tilstandsvurdert og kan ha feil og mangler. Visning etter avtale. For mere info send epost til: flo. Innvending skum med plass til Blueye undervannsdrone, batteri, tilbehør og kabeltrommel.


Størrelse: 8x 4. Aluminiumskasse for transport og oppbevaring. Stor styrke – lett vekt! Objektets dimensjoner(LxDxH): 4X 3X 560mm. Transportkassen er et prisgrunstig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg