mandag 3. august 2020

Ullkuleteppe

Min plan var å lage et rundt teppe, som alle de nydelige teppene til molekule og ullkuleteppet, men slik ble det ikke. Hent inspirasjon fra ledende norske interiørprofiler, vår instagram.


Hus og hjem › Teppersatana. Kuleteppet leveres innen 2-virkedager. Gulvteppet er laget av 100% ull og håndlaget i Nepal. Høykvalitet ullkuleteppe. Viser alle resultater. Download PDF her. En video er verdt tusen ord. Les gjerne mer om ullkuleteppe på nettsiden til Sukhi. Sukhi har ikke bare ullkuletepper, men en haug andre flotte tepper. De er håndlagede fra. Det ene teppet har. Ullkuleteppet er håndlaget i. Vi har tepper til alle rom. Få inspirasjon hos Bohus!


Ullkuleteppe

See what people are saying and join the conversation. Håndlaget ullkuleteppe fra Nepal i 100x150cm. Grå og hvite ullkuler.


Selges rimelig ettersom det må repareres litt ett sted (alle kuler er der). Til slutt bestemte vi oss for ullkuleteppe som er et lunt, varmt og mykt teppe. Vi valgte farger som passet inn på hennes rom. Hvert teppe er satt.


En veninne av meg spurte om jeg hadde kjøpt HAY sitt Pinnochio teppe da hun så mitt nye flotte teppe, jeg ble litt i stuss, men måtte. Se hvor fint det er både på avstand og nærme! Her finner du alle våre tepper og teppeprodukter.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask. Kathrine Haugholt er snart ferdig med sitt ullkuleteppe.


Ullkuleteppe

Slik gjør du: Jeg har funnet ut at den beste tråden å bruke er Denim-trå den er både. Kan dere si noe om service og kvalitet på produktet? Jeg synes slike tepper er. Barnelatter, småkrangling og glede.


Ullkuleteppe

Vennskap på godt og vondt. Mens jeg sitter med et smil om. Når du kjøper et ullkuleteppe fra Nepal støtter du den gamle handverkstradisjonen i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg