tirsdag 4. august 2020

Utvendig trapp i aluminium

Utvendig trapp i aluminium

Tilhørende standardiserte rekkverk finnes som lagervare og tilpasses hver enkelt trapp. Spilerekkverk tilbys der det er ønskelig.


Aluflex Industritrapp og leider er en lett og stabil konstruksjon som egner seg spesielt. Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs. Trapper og rekkverk. Til industriformål, rømningsveier og utvendige trappe.


Håndlist: stål i trapp, aluminium på. Stålet har en vedlikeholdsfri rustbeskyttelse i mange tiår. I tillegg er trinn i gitterrist. Ypperlig for alle typer utvendige trapper, for enkle trapper med impregnert treverk som vanger, eller til større trappekonstruksjoner i stål.


Utvendig trapp i aluminium

For å få en spiraltrapp som er god å gå i, må det være et vist forhold. Rekkverk utvendig langs trappen. Kan også leveres lakkert eller produsert i aluminium. Vi leverer utvendige trapper og rekkverk i stål, aluminium og glass.


Ta kontakt for befaring og mer info. Alle våre trapper produseres etter gjeldene krav. Valgfri RAL farge. Vi tegner og prosjekterer ståltrapper.


Vi kan tilby trapper i aluminium og stål med den finish som du ønsker, og med flere. Utvendige trapper. Montal Systems AS kan levere trapper etter ditt ønske.


Vi lager trapper, rister og trinn i aluminium og kan lage til flere mål. Utseende er enkelt, men kan også tilpasses etter ønsket uttrykk. Selskapet Aluprotech tilbyr deg et glass rekkverk, aluminium og glass, utvendig og innvendig tilpasset kravene utformet konstruksjon.


For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Har høyere friksjon enn betong. Trinnene er sklisikre. Stabil og smidig sammenleggbar trapp i aluminium.


Finnes i fem ulike størrelser. Velg et alternativ. U-formede glassrekkverk med aluminiumsprofiler. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn.


Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Den har en høy støttebue.


Vi har også kledd fasaden med lakkerte strekkmetallplater av aluminium. Vi leverte også galvanisert trapp med sentervange i bue til utvendig bruk med. Ditt søk på ståltrapper bergen ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. MetallcoGelenderJernAvfallsmaskin Aluminiumfasader.


Utvendig trapp i aluminium

Vurdering: - ‎stemme Slik bygger du en utetrapp i hagen - viivilla. Utendørs bør man imidlertid ha slakere trapper. En design trapp i Eloksert Aluminium med naturlig utseende og en elegant riffling på trinnene som gir en meget bra antiskli effekt - utmerket for utendørs bruk!


En spiraltrapp kan benyttes både innendørs og utendørs, alt etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg