fredag 18. september 2020

Vaskemiddel gummigulv

Gummigulv er et gulvbelegg stadig flere tar i bruk. Bland vaskemiddelet og vann godt i bøtten ved våt rengjøring. Tørrmopp eller pH-nøytralt vaskemiddel. Før gummigulvet tas i bruk skal det alltid foretas en såkalt byggrengjøring.


Til daglig rengjøring anvendes fortrinnsvis tørre. Sterke stoffer som klor og løsemidler vil som regel skade. Bruk et såpebasert vaskemiddel som er laget for bruk på tregulv. Vinyl, linoleum og gummigulv er alle slitesterke og stort sett lette å ivareta.


Gulvet er slitesterkt og krever lite vedlikehold. Monterings anvisning for Artigo gummigulv. Rengjøres i PH nøytralt vaskemiddel, f. Leggeanvisning for Artigo gummigulv. For å unngå skader.


Hvordan rengjøre gummigulv. Lag vannrenser og vaskemiddel. Bruk vaskemiddel alene og vann når det er mulig.


Vaskemiddel gummigulv

Våtvask med nær nøytralt vaskemiddel (pH 5-5) gjøres i områder som har behov for dette. Etter våt mopping skal.


Videre forklarer hun at enkelte forhandlere har utviklet spesialtilpassede vaskemidler. Har du ikke et slikt vaskemiddel tilgjengelig, kan du. Fjern vaskemidlet ved at tørre grundigt op. Du kan få særlige.


Traller på hjul til liters dunker med vaskemiddel. Doseringsanlegg for vaskemiddel til vaskemaskin er smart å leie fra. Bland mild flytende vaskemiddel med varmt vann i en ren mopp bøtte.


Vaskemiddel gummigulv

Det er enkelt å holde rent med valgfri vaskemidler, og har også stille trinnlyd. Vinylgulv kan derfor være et godt valg om du bor i et gammelt hus med dårlig. Pga ekstremt høyt tørrstoffinnhold er den beregnet på gulv med stor slitasje. Expertpolish har.


Vaskemiddel gummigulv

Flytende vaskemiddel i to varianter – color og white – for maskinvask. Utmerket hefteevne på stein, gummigulv og linoleum. Vaskemiddel, Kapsler. Tykkelse: Ca mm.


Har gummigulv i gangen kombinert med vannbåren varme, funker bra det. Da spørs det om vi får gå for gummigulv når vi har greid å spare litt, i alle fall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg