torsdag 10. september 2020

Voks til gummigulv

I sterkt trafikkerte områder bør gummibelegget behandles med Trend gulvrenholdsvoks. Dette gjøres i kombinasjon med en oppskuring med bruk. Etter denne prosedyren legger man en voks som fungerer som en midlertidig porefyller. Denne voksen fjernes ved daglig renhol men da har gummien lukket seg.


Voks til gummigulv

Gummigulv : Renhold og vedlikehold. Før gummigulvet tas i bruk skal det alltid foretas en såkalt byggrengjøring. Til daglig rengjøring anvendes fortrinnsvis tørre. Trend voks beskytter og skaper en vedlikeholdsfilm som fungerer meget godt.


Jevnlig vedlikehold med polish og voks reduserer faren for dette. Produsent Relaterte produkter Kunder kjøpte også.


Etter hvert som gummigulv med eller uten knotter er blitt populært i. Slitesterk gulvvoks til overflatebehandling av alle gulv. Danner en elastisk, hard smussavvisende og lett å vedlikeholde overflatehinne.


Veldig velegnet på linoleumgulv og gummigulv. Monterings anvisning for Artigo gummigulv. Taski Jontec Profi). Gulvrengjøring med combimat: Fjern først løst.


Voks til gummigulv

For å unngå skader i. Et godt alternativ for gummigulv. Rengjør maskinen og. De beste gummigulvene har en slitestyrke på AC 5. Utmerket hefteevne på stein, gummigulv og linoleum.


Voks til gummigulv

Voks som rengjør og beskytter gulv som linoleum, plast, stein osv. Gir som konsentrat en beskyttende. Meget aggressivt rengjøringsmiddel utviklet for å fjerne voks, smuss og gamle.


Bruk Bona ES børtse for gummigulv og PowerDrive NEB for gummi gulv med. Ingen polish, ingen voks. Vi har lagt gummigulv på et rom og har blitt anbefalt sette det inn med voks eller polish før det taes i bruk. Vanlig voks duger ikke, da kan det krakelere.


Vaskevoks til grunnbehandling, rengjøring og vedlikehold av gulv med eller uten polish. Kan benyttes med utlegger, poleringsmaskin, combimat eller tilsettes. Polish, voks og øvrige metoder må tilpasses gulvtypen.


En hard smussavstøtende flate er grunnlaget for bruk av lett fuktige eller tørre mopper, såkalte ”tørre. Leggeanvisning for Artigo gummigulv. Skal legge gummigulv av type. Vi anbefaler å kjøpe med trend voks til gummigulvet.


Linoleum i gråtoner som er enkle å behandle med voks. Må ikke brukes på ubehandlede tre- eller gummigulv. PUR – voks eller en sæbefilm.


Det er kun nødvendigt at vaske og vedligeholde gulvet med rent vand. Gulvet bevarer sine ergonomiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg