tirsdag 24. oktober 2017

Aaltvedt støttemur

Aaltvedt støttemur

Flott støttemur med knekt front og fas med samme patenterte geoloc låsesystem som Rådhus støttemur. Kombimur med cm. Hjørne- og tilpasningsblokker er ekskludert i beregning av antall m2. Beregninger for armeringsnett.


Det eneste man trenger er en såle av pukk som fundament. Uansett hvilket valg du tar får du en støttemur utviklet for nordiske forhold. Spesialpris 4200. Enten du skal ha en mur for å holde masser på plass, avskjerming mot naboen, eller rett og slett pynte opp uteområdet ditt har vi.


Aaltvedt støttemur

Hjørnestein til Knekt Ministøttemur, uvendig nr. Støttemur kan være en problemløser på mange. Hjørneblokkene settes oppå hverandre i stigende rekkefølge. Merk at utover 4. Bestselger og favoritt!


Mini støttemur er den ideelle. Ikke rart den er bestselger og favoritt! Se full produktbeskrivelse. Leverandør, AALTVEDT BETONG AS. Salgsprisenhet, STK. Volum (m3), 01. Går du med tanker om å dele av tomten noe, lage en avskjerming mot naboen eller skille. Slik setter du opp Rådhus mur og Knekt støttemur. GRUNNARBEID FØR STØTTEMUR MONTERING. Det er ikke påkrevd med noen form for støping eller liming. Stor støttemur fra Aaltvedt er en hul mur.


Aaltvedt støttemur

Muren settes opp, uten krav til store maskiner og utstyr. Et støttemursystem med knekt front som minner om granitt. Finn alle priser på byggevarer. Dette gir gårdsplassen liv.


Maskinstab- lingen bidrar til at støttemuren blir kompakt og sikker. Skal muren være høy må den dimensjoneres med jordarmering. Utviklet av Miljøstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg