fredag 27. oktober 2017

Liten tømmerhytte

Vi produserer ditt bygg. En liten praktisk hytte med overbygd inngangsparti. Ny koselig liten laftehytte med flott beliggenhet rett ved fiskevann, mange flotte fiskevann i umiddelbar nærhet. Trivelig liten tømmerhytte, sentralt og fint beliggende på Dovrefjell.


Hele familien bor på kvadratmeter. Liten hytte i tømmer. KNØTTLITEN HYTTE: Arkitektparets. Lekker liten tømmerhytte med store vindusflater i front, som gir et innbydende og lyst inneklima.


Er også godt egnet som saunahytte eller anneks. Oppstogo - kvm. Hytta et utstyrt. Terasse - kvm. Idyllisk beliggende hytte i et flott området med jakt og fiske rett utenfor døra. Laftekasse - 249. Elven Tela renner bak hytta. Mange turmuligheter sommer og vinter. Vi er en relativt liten bedrift, og derfor er hver kunde spesiell for oss. Dette betyr at vi ikke har et stort antall kunder som kommer i veien for høy kvalitet og god.


Liten tømmerhytte

Den unike tømmerhytta i moderne design på 1kvadratmeter har fått en prisantydning på litt. Og det bare en liten time unna Oslo med bil. De hadde lyst å være der mer selv og bestemte seg for å bygge en liten ekstra hytte på tomta. Og de gjorde det på en måte som gjorde at.


Liten tømmerhytte

Den er privateid og har et lunt og trivelig interiør. Veslestugu er en liten tømmerhytte på 26m med alle fasiliteter, som bad med dusj og toalett, kjøkkenkrok, kabel-TV, kombinert stue med soveplass. Det som utenfra ser ut som en liten tømmerhytte, fremstår innvendig som en hytte med stor takhøyde og mye lys og luft. Oversikt over ferieboligen.


Liten tømmerhytte

Wetmore, Michigan, USA. I tillegg liten gang i stavlaft preg. Areal: BYA: kvm. Innhold: stort soverom samt gang. Ingen utfordring for liten, ingen for stor, og ingen for vanskelig.


Tømmerhyttene ( eller laftehyttene) som er presentert her er skisser som kan tilpasses dine ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg