fredag 27. oktober 2017

Pergola tak

Prikken over i-en på terrassen er taket. Terrassetaket kan være et åpent, beplantet sperretak – en pergola – eller et tett tak som skjermer mot sterk sol og regn. Et duk- eller lamelltak gjør det mulig for deg å bruke uteplassen uansett vær. Vi tilbyr værbestandige motoriserte tak som tåler det norske været.


Men du trenger faktisk ikke bo i Italia for å ha en pergola som tak på terrassen! Har du en uteplass med direkte sol, kan du sette opp en pergola der – selv her i. Disse markisetypene gir deg.


En konstruksjon til en pergola vil som oftest også være egnet til å få et tak. For da er ikke pergolaen et byggverk som går inn i bebygget areal og påvirker. Jeg ville lage en drømmeplass her ute, og da ble det en pergola, forteller.


SunGlaze på pergola. Stabilt markisetak. Arkitekten vår har tegnet en vag skisse av hvordan pergolaen skal.


Pergola tak

Det er enkelt å gjøre hagen enda finere ved å bygge sin helt egen pergola ! I denne videoen viser vi deg. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! En pergola gir deg en fin innramming av uteplassen. Maxbo viser deg hvordan du bygger den.


Et åpent sperretak kan også fungere som skjerming mot direkte solinnstråling ved å filtrere solstrålene, særlig om det benyttes flere lag med. Denne type terrassetak benyttes på pergola der det er ønskelig å bygge inn pergolaen med tak. Om du skal bygge en pergola er det viktig å vurdere samtlige. Lamelltak er en løsning som gir muligheten til å stille inn lamellene slik at du kan variere om taket skal fungere som et heldekkende tak eller om det skal slippes.


Nå brukes ordet pergola helst om sitteplasser ute, med et helt eller delvis åpent tak. Når du ønsker å kunne skifte mellom tak og åpen himmel på uteplassen din, er pergola en fortreffelig løsning. Den fleksible takduken gjør det mulig for deg å. Denne pergolaen er tilpasset vårt skandinaviske. Betjening av tak og vegger gjøres med fjernkontroll, og det finnes også mulighet til å koble systemet til.


Vil du vite mer om pergola ? Pergola med tak 3x 3cm. Nordisk versjon av pergola. I vårt klima kan det være greit å sitte under tak, uten at man ønsker å lukke seg inne med vegger. Da er en pergola med glasstak en.


En lamell- pergola har en rettlinjet utforming – taket består av aluminiumslameller som kan dreies. Man kan dermed justere. Et tak over terrassen kan gjøre utesesongen enda lenger og eliminerer bekymringen for regn når du skal spise ute.


Du kan bygge taket som en frittstående. Lamellene kan også skyves helt til siden, slik at taket åpnes i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg