tirsdag 24. oktober 2017

Hvitoljet eik behandling

Hvitoljet eik behandling

Kvalitetsbord er ofte i eik og disse finnes i flere varianter, for eksempel røkt eik ( oljet), naturoljet, hvitoljet eller såpebehandlet. Få tips til hvordan du kan behandle tremøbler med ulik overflatebehandling, slik. Behandlet overflate er overflater som er lakkert, påført olje eller voks som gir. Stolene er i heltre eik med seter trukket i oljet oksehud.


Heltre eik behandlet med hvitpigmentert olje. Design: Elin Louise. Dette er ikke en mangel ved bordet, men en naturlig reaksjon på etlevende materiale.


Spesielt bøk og eik kan få ”vindrisser” – små revner mellom årene. Vi har et flott spisebord i heltre eik som vi behandlet med fast bivoks. Da vi begynte å bruke bordet etter herding opplevde vi at glass og kopper. Før var benkeplaten tørr og blek.


Nå skinner den om kapp med julestjernen. Slik vedlikeholder du kjøkkenbenken i eik med olje. Vårt bord er hvitoljet eik. Vil at det skal se ut akkurat som det er nå.


Hvitoljet eik behandling

Kan vi olje det uten å forandre på utseendet? Behandlingen gjentas etter to timer hvis treet ikke virker mettet med olje. Tørk av overflødig olje med en lofri klut. Det anbefales å behandle oljen minst tre til fire.


Bøk har stort sett jevn farge mens venene i eik ofte plassert i forskjellige ringer med skarpe grenser. Uansett hvilken type tre, anbefaler vi at både behandlet og. Overflater og vedlikehold.


Alle våre finerte bordplater blir nå behandlet med UV- lakk. Norrgavels møbler lages i første rekke av eik, bjørk, bøk og ask. Til behandling av hvitoljet tre. Hvitpigmentert olje.


Legg til i ønskelisten. Denne varen kan kun kjøpes i butikk. Se lagerstatus i alle butikker. Et hvitoljet eller oljet parkettgulv trenger pleie og vedlikehold.


Leverandør av parkettgulvet anbefaler at gulvet behandles med pleieolje etter. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater.


De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er. Kan brukes på ubehandlet eller tidligere oljet treverk. Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler. Skovby sin vedlikeholds film.


Hvitoljet eik behandling

Unsubscribe from Krosby Møbler? Generelt om stell og vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg