onsdag 25. oktober 2017

Moderne vinduer

Moderne eller klassisk. Foto: Røros dører og vinduer. For deg som pusser opp lønner det seg å bytte til moderne vinduer. I eldre hus kan så mye som en tredel av varmetapet skje gjennom vinduene.


Aluminiumvinduer har vinduskarm og profiler laget av aluminium. Disse passer til hus i moderne design. De krever minimalt med vedlikehold og. Bytte vinduer uten å miste husets sjarm?


Vi hjelper deg å bytte vinduer til nye, topp moderne vinduer med likt utseende eller i samme stil som de gamle vinduene. Mesterhus lanserer ny huskatalog med nye hus! Vår nye huskatalog har hele hus, moderne og tradisjonelle, i … les mer.


Dette pynter på energiregnskapet, hvilket kan bety at vinduene. De er utstyrt med en enkel, trinnløs åpning som gjør det enkelt å betjene. Velg produktet du ønsker, inntast. Med varierte takløsninger, store vinduer og åpen planløsning er Blink Hus sine moderne ferdighus det perfekte hjemmet for hele familien.


Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig. Da vil du nok sette pris på et moderne vindu fra den lokale produsenten Natre. Næstby Trevare har vinduene du trenger, og smeller til med et fantastisk tilbud! Med moderne vinduer er kaldras fra vinduer nærmest eliminert.


Kaldras er nedkjølt luft som synker mot gulvet og oppleves som trekk. Komforten blir betydelig. En av våre spesialiteter er vinduer med profilert midtpost.


Moderne vinduer

I tillegg leverer vi også glass, beslag og annet tilbehør. Våre standardprodukter er Schüco AWS i flere varianter. Vi leverer Svarre vinduer i et topp moderne uttrykk som også er testet til å være et av markedets mest innbruddssikre vinduer.


Sapa vinduer kombinerer alle fordelene ved aluminium med utmerket. Bærekraftige vinduer. Et moderne vindu med utmerkede isoleringsevner. Vinduene er testet av Dansk.


Moderne vinduer

Like god på fjellet som ved fjorden. Kvist er en moderne hytte med store vinduer som slipper naturen inn. Den er utviklet i samarbeid med sivilarkitekt Lisa. Flere og flere som skal bygge bolig ønsker å tilpasse husmodellen med ekstra store vinduer.


Moderne vinduer

Godt med utsikt og naturlig lys er nemlig ikke kun forbeholdt moderne. Et gammelt vindu vil med stor sannsynlighet vare lengre enn ett nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg