mandag 23. oktober 2017

Montere gipsplater

Montere gipsplater

På vegger kan platene monteres stående eller liggende. Første lag gips skrus fast. Her bruker vi en gipsskrumaskin. Den er praktisk hvis du skal skru fast mange plater, men du klarer deg også fint med.


Montere gipsplater

Sette opp gipsplater på vegg. Manglende understøtte, og spesielt i hjørnene, er en vanlig tabbe når amatører skal montere gipsplater på vegg. Slik gjør du det riktig!


Det blir store sprekker mellom platene, stikkontakter skal monteres, og platen er. Norgips sin montasjehåndbok innholder beskrivelser av korrekt montasje av vårt produktsortiment. Ta kontakt med vårt tekniske team dersom du har ytterligere. Nyttig å vite om montering.


Montere gipsplater

Her lærer du hvordan du skal sette opp gipsplater. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Monteringsanvisning (pdf) - Bygger´n nettbutikk. Lafarge gipsplater kan monteres på de fleste typer underlag.


Kan jeg med fordel montere gipsplater liggende? Svar: Ja, liggende montering er spesielt egnet hvis ikke avstanden mellom spi- kerslagene er standard. Den skal isoleres og kles med gipsplater på begge sider.


Generelle tips for å montere gipsplatene tas også imot med takk, har aldri prøvd det før, så blir spennende å se om det er mulig å få den perfekte. Vi har fått hjelp. Denne anvisningen beskriver montering av bygningsplater av gips, spon eller trefiber på vegger og i himling i tørre rom. Spesialformater og platetyper med.


Dette materialet kan brukes til mye og er lett å sette opp. De kan også brukes til. Da slipper man også å sparkle skjøtene. Gipsplater for tak med fasekant kan brukes for å få et rutemønster.


Snekker Det skal monteres gips plate 1x 2cm. Eksisterende panel vi skal fjerne selv og. Selvherdende sparkel og momentinnstilling på drillen gjør susen.


Husk å montere gipsplaten med riktig mengde skruer, ca stk. Skrueavstand skal være maks 2mm langs platekanten og kantavstand skal være. Veggplatene må monteres på avrettet stenderverk. Du kan også montere gipsplater i taket, for eksempel i forbindelse med reduksjon av takhøyden.


Tips til montering. Det er vanlig å feste gipsplater. Den er like enkel å montere som all annen gips - enkel bearbeiding som sparer tid og kostnader. Til montering av LaDura Premium gipsplate.


Gipsplatene er laget av sammenpresset gips som er kledd med papir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg