fredag 28. juni 2019

Maskevidde ørretgarn

Maskevidde ørretgarn

Vi tilbyr et utvalg av ferskvannsgarn, og fører ulike maskevidder fra 22mm (omfar) til 45mm (omfar). Anbefalt maskestørrelse for ørretgarn. Hvilken maskevidde bør eg ha? Og tips om hvem som selger kvalitetsgarn.


Maskevidde ørretgarn

Hvordan måler jeg maskevidde på garn? Korleis måler vi masker i garn? Fiskersiden innlegg 14.


Omgrepet « maskevidde » vert brukt i samband med påbod om nedsenking av garn i sjøen, som er fastsett ut frå omsynet til laks og aure. Vi leier en hytte på åremål det også er tillatt å sette garn.


Maskevidde ørretgarn

Vi har aldri vært borti garn før, men hadde vært artig å prøve. Maskevidde mm. For torsk i Norge, samt flyndre, gjedde, laks og ørret. Et ørretgarn av nylon på mm (omfar) vil.


I tilegg har jeg drevet intenst garfiske (ca mm maskevidde ) De to siste årene har vi også stømmet November i gytetida. En annen ulempe kan være at det kan være vanskelig.


FANGSTEN: To flytegarn ( ørretgarn ) med maskevidde på mm ble beslaglagt i Nordhordland av Statens Naturoppsyn tirsdag kveld. Mange fiskeartar oppfattar maskane som ein «vegg» i vatnet. Til fisk som er så små at dei ville ha passa.


Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Kjøpe monterte ferskvanngarn? Vi har godt utvalg til konkurransedyktige priser! Utanfor meter gjeld dette påbodet berre for garn med maskevidde større enn mm.


Det er i tillegg eigne reglar for garnfiske i forbodssoner. Klassisk ørretgarn til ferskvannsfiske. Grå monosene (mm). Synkende garn beregnet for fiske langs bunnen.


Størrelse: x m. Blått ørretgarn Tråd dk 14omfar (45mm) masker dybde og 2meter lang. Klikk for å se større versjon. Velg ett alternativ, 78mm, 85mm, 90mm. Viser til 56.


Gamle blylodd og flytekork til fiskegarn. Garn med neverkovler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg