onsdag 19. juni 2019

Hay møbler

Offisiell HAY -nettbutikk i Norge. HAY designer møbelserier som vil passe inn i de fleste norske hjem. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Fra danske HAY har vi et bredt utvalg flotte møbler og accessories til hjemmet til en god pris.


Hay møbler

Shop enkelt online eller kom innom oss på Bærums Verk! HAYs tidløse og ujålete designmøbler skaper en helt egen atmosfære i en klassisk, gammel Oslo-leilighet på hjørnet av Josefines gate og Hegdehaugsveien. Terrazzo bord - HAY. Søk blant alle typer.


Hay møbler

Møbler og interiør (410). AAL Lounge Chair fra HAY -30%. Hos oss er Mags sofaen kjempepopulær. Loop Bordet er enkelt, greit og.


HAY møbler - Danske designmøbler kjøper du enkelt og trygt på kjellmann. Designmøbler med stort utvalg. Den enkleste starten på et godt kjøp.


Hee Lounge Stol er designet av Hee Welling for HAY, og er den perfekte stolen til. Gjennom design og produksjon av møbler og tilbehør med en internasjonal appell. Produkter fra HAY som vises i prosjektet er. Innovative ideer.


Dette gjelder både interiør, møbler og tekstiler. HAY bestilles hos IN-teriørbutikken. Noe vi synes de har klart, med et bredt utvalg flotte møbler og accessories til en god pris.


Virksomheten har base i Horsens i Danmark. En del av det bæredyktige. Spisebord med uttrekk fra Hay. Hay er inspirert av. HAY On The Move Sidebor Small, Sort. Forbedre interiørdesignet med den elegante og raffinerte utformingen av HAY - merket: Krakker, stoler, lenestoler, tepper. De ønsker å gjøre god design tilgjengelig for flest. Hays unike kreative møbler, lamper og interiørvarer er elsket av mange og stadig nye produkter kommer til.


Med inspirasjon fra retninger innen mote og arkitektur har HAY utviklet møbler av høy, langvarig kvalitet, der estetikk og funksjonalitet går hånd. Både store og små elsker sittekomforten på denne spisestol.


Hays sortiment favner bredt og rummer både møbler, accessories, lamper, tæpper mm. HAY forsøger at udnytte de nyeste produktionsprocesser og har et ønske. HAY er inspirert av det spennende designet og materialene i arkitektur- og moteverdenen.


Hay møbler

Her finner du deres funksjonelle og estetisk tiltalende møbler og. Sammen har de laget møbler og tilbehør som er en miks av materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg