fredag 28. juni 2019

Hvitoljet eik benkeplate

Tre eik hvitoljet. En benkeplate i tre gir. Før var benkeplaten tørr og blek. Nå skinner den om kapp med julestjernen. Her er del 1: Ny kjøkkenbenk i hvitoljet eik. Denne artikkelen handler om kjøkkenfornyelse med enkle midler. Den gjelder skift av benkeplate. På IKEA kan du velge mellom benkeplater i ferdigkappede standardstørrelser eller benkeplater som er spesialtilpasset til nettopp ditt behov.


Hvitoljet eik benkeplate

Vi har dem alle slik at du kan få en benkeplate som både komplementerer og gjør kjøkkenet ditt. Eik, hvitoljet. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av benkeplater i ulike materialer av høy kvalitet.


Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. Benkeplate Harmoni. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er. Med en benkeplate i heltre får du en levende benkeplate i tre.


Hvitoljet eik benkeplate

Vi har benkeplater i forskjellige tresorter som vil gi kjøkkenet ditt et unik uttrykk. Kjøkkenplaten i tre må oljes for å holde seg fin. OLJE BENKEPLATE. Slik gjør du det.


Fibo tilbyr et bredt utvalg av heltre benkeplater i forskjellige tresorter av meget høy kvalitet. Med benkeplater i heltre kan du enkelt gi kjøkkenet.


Hvitoljet eik benkeplate

Du kan for eksempel behandle den med hvit oljebeis og hvitpigmentert olje. Da blir den veldig mye lysere. Først skal benkeplaten rengjøres og.


Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende. Jeg vil ikke anbefale å pusse en benkeplate bare der hvor det har blitt flekker, sier. Eksempelvis har eik, som tidvis har vært vanlig å bruke på. Epoq benkeplater - Heltre.


Alle våre benkeplater av tre er massive og av høy kvalitet. De fås etter mål i forskjellige tykkelser, tresorter og flere hardhetsgrader.


En trebenk tåler fukt, beholder fargen og forhindrer at den sprekker opp dersom den oljes én til to ganger i året. Det er en enkel sak å olje benkeplaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg