torsdag 27. juni 2019

Møbelringen bokhylle

Møbelringen bokhylle

En bokhylle er ikke bare en bokhylle. Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du. Smart hylle fra Tvilum. Trapphuset er med hvite hyller og en skuff som er praktisk å ha i hjemmet.


Bruk den på kontoret, i stuen eller i barnas rom. Oppbevaring i stuen må være både praktisk og fint å se på. De viktigste interiørtrendene. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Du finner små hyller til vegg.


Møbelringen bokhylle

Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og. Bokhyller og reoler.


Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Morten Georgsen(2). Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen! Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA. En vegghengt hylle gjør den minimalistiske stilen lekende lett. Møbelringen Bjerkvik (Bjerkvik Møbler AS). Hel og pen, to merker på den ene hylla som avbildet. Z hylle fra Tenzo er en praktisk hylle som kommer ferdigmontert og henges på vegg.


Møbelringen bokhylle

Kan henges begge veier og kommer i flere farger. Her har vi hengt. Den tidløse minihyllen fra String har fått navnet Pocket på grunn av sin lille plassbesparende størrelse.


Hyllene med tre hylleplan egner seg perfekt til små. Lagret fra mobelringen. En liten bokhylle fra møbelringen (2kr) kjøpt for 600. RAST ståltermos (kr). Sandwich maker (kr). Saccosekk (veldig lite brukt, 2kr) kjøpt for 500.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg