fredag 7. juni 2019

Marokkansk teppe ellos

Et vakkert, håndlaget marokkansk teppe produsert i området rundt Atlasfjellene. For økt sikkerhet og komfort. Håndvevd ullteppe med mønster som er inspirert av tradisjonelle marokkanske tepper.


Marokkansk teppe ellos

Leter du etter et ekte marokkansk teppe eller kelim? Lille Medina har åpnet ny showroom for Beni-Ourain tepper, Kelim fra Atlasfjelene og kaktussilke tepper. Disse berberteppene er vevet.


Ellos gulvteppe 140x200. Lugghøyde ca cm. Ullteppe Behor, Rustred. Marokkansk teppe med Peru.


Hent inn knalle farger i rosa og rødt som gir assosiasjoner til sydlige strøk med persiske, afghanske og marokkanske tepper. Vaffelvevd pute i 100% lin. Fyll 100% andefjær 10.


Kelimputer med delikat mønster, eller et gammelt patchwork- teppe gjør. Boucherouite- teppet er et annet i rekken av fantastiske. Saved from ellos. Ryeteppe Zagora 200x2cm. More information. Vakkert dekorerte fliser er essensielt i den marokkanske stilen. I en vakker riad – et tradisjonelt marokkansk hus med en indre hage, blant. Vakre detaljer, marokkanske fliser og tepper, en stor takterrasse til. Håndvev mønstret teppe av naturfarget ull, noe som betyr at teppets farger er ullens.


Hei, hvor er det fine marokkanske teppet du har ved vinduet fra? Det har dessuten en liten marokkansk touch over seg – men er allikevel ikke svindyrt som et ekte marokkansk teppe. I morgen tar jeg bilen til.


Marokkansk teppe ellos

Tykke, flettede frynser. Vevde partier i kortendene. De er vevd freestyle og mønsteret er ofte asymetrisk. Den marokkanske versjonen av den norske filleryen. Se flere marokkanske tepper.


Marokkansk teppe ellos

Vælg blandt sæsonens tæpper i mange forskellige farver og modeller. Mål: 2x 1cm. Håndknyttet berber- teppe. En vacker, handgjord marockansk matta tillverkad i området kring Atlasbergen.


Rugs have been woven by the indigenous people of.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg