mandag 10. juni 2019

Gardinløsning til skråvindu

Vi har laget en oversikt over innvendig og utvendig solskjerming som passer for skråvindu, trekantvinduer og andre spesialvinduer. Så spørsmålet er: Er det noen som har en god(men rimelig) " gardinløsning " på skråvindu ? Vi har gardinløsninger til alle mulige fasonger og størrelser, ingen vindusfasonger er for vanskelige for oss.


Passende produkter. Plisségardin til skråvindu. Den erstatter tradisjonelle gardiner og gir et. De kan enten samles til en side, begge sider, eller til midten. De skjermer for innsyn og. Hver gardin er unik, med ulike farger, utførelser, mønstre, individuelt. Det betyr at du kan plassere en plisségardin i både skråvindu, takvindu og trekantvindu. Lystette og lysdempende gardiner og rullegardiner kan stenge ute ytre elementer som sollys, trekk og nysgjerrige blikk.


Gardinløsning til skråvindu

Med en gardinløsning i flere lag kan du. ByggeBolig byggebolig. Sydde gardiner som vi hengte langs taklistene, og ned.


I skråvinduet festet vi en mørk lystett gardin, og i "hovedvinduet" hadde vi lystette. Videre leveres modeller som kan trekkes nedenfra og opp, til takvindu eller med flere design i samme gardin. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse.


Gardinløsning til skråvindu

Så da måtte kreativiteten sleppes løs, for å finne en løsning som ikke. Lamellgardiner passer utmerket til store vindusflater og til store skråvinduer. Du kan få skreddersydde lamellgardiner etter mål.


Gardinløsning til skråvindu

Gardiner til skråvindu kan være en utfordring. Det er flere skråvindu i andre etasje på hytta og nå begynner de å bli ganske så falmet og. Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du.


Få effektiv solskjerming til takvinduene. Finn den perfekte gardinen og styr selv lysinnfallet til f. Plafond plissegardiner. VELUX- eller Fakro-takvindu. Velg etter funksjon og behov.


Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. Tenk energieffektivt. Strømregningen er en. Raskt og enkelt montering. En utfordring til kreative sjeler: gardinløsning. Det går an å få plissègardiner tilpasset skråvindu, og så har du en til det vanlige vinduet også. Selger hvite Velux plissegardiner. GPU UKog én til vindustype GPU FK08. Brukt kun i noen få uker. Kr 80- for den til GPU.


Montering av plisse gardin i skrå vindu ? Stål wire i plisseen gjør at gardinet ikke faller men holder det flott og stramt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg