mandag 24. juni 2019

Henge opp speil på murvegg

Alt avhenger av hvor tungt bildet du skal henge opp, er. Det finnes mange forskjellige typer betong, og det er vanskelig å si hvilken krok som vil passe best til din. Skal du for eksempel henge opp en hylle, et skap, et speil eller ny TV. Henge opp bilder på mur- og betongvegg.


For minimalt merke på veggen når du skal henge opp bilde på betongvegg anbefaler vi betong - og murkroker fra Arvid. Bor et hull som har samme dimensjon som spikeren. Dette er en metode som egner seg når du skal henge opp ting på veggen. Skrå litt nedover.


Skal henge opp et speil på en murvegg, hva kan jeg bruke av kroker og skruer for å henge opp dette? Speilet veier vel 7-kg.


Jeg ønsker å henge opp bilder på veggene, noe som burde være greit, men veggen jeg vil henge opp på er en murvegg. Murveggen har et lag med tapet. Du trenger ikke å lage hull i veggen for å henge opp bilder.


Henge opp speil på murvegg

Du må sjekke om veggen består av tre, gips eller betong, sier Oussoren. Til en mur- eller betongvegg kan du bruke mm veggplugger av universaltypen og et bor med samme diameter.


Bruk et murbor til murstein eller betong. To Stk Nissedal speil skal henges opp på en murvegg. Må borres i mur, settes i plugger og skru inn skruer totalt. Måles opp og vateres.


Finnes det noen type stift jeg kan banke rett inn i betongvegg for å henge opp et bilde (ikke tungt)? Eller er boring eneste alternativ, samme hvor. Det trenger ikke å være så vanskelig å henge opp noen bilder. Tidligere fantes det kun spikre, kroker og bildekroker til dette, men nå har det kommet mange andre.


Henge opp speil på murvegg

Forbruker › Hus, Hage og Oppussingvgd. Man fester kroken ved å væte og varme den opp i varmt vann,. Vegggjoerdetselv. Når du skal henge opp noe på en vegg, er det viktig å vite hva den er laget.


Gipsstøv er hvitt og klebende, porebetong og betong grått og. På badet er det opplagt å lime opp mindre ting, som for eksempel kroker og speil.


Det har aldri vært enklere å henge opp bilder på veggen uten å bore. Du kan nemlig bruke selvklebende tape. Med de smarte limspikerne tilbyr vi en enkel måte.


Hvis speilet knuses vil speilbitene henge fast i sikkerhetsfolien. Montørene måtte bære speilet opp trappen til etasje, og inn i stua for å få snudd det. Første injeksjonssystem i verden med godkjennelser for bruk i betong, massivtegl. II er ideell for sikker innfesting av trykkfast isolasjon opp til 3mm i fasade.


Henge opp speil på murvegg

Lei av stygg hull i veggen? Snart blir det vanlig å feste både bilder, hyller og speil på veggen med tape. Perfekt for å henge opp rammer med taggete oppheng, nøkkelhull eller lite hull.


Mulighetene er uendelige, og våre patenterte systemer brukes til å henge opp bilder på murvegg, gipsvegg og betong. Se og kjope STAS produkter direkte. Ofte ønsker man å henge opp enkle og lette ting på veggen. Da trenger man ikke alltid å kjøpe spesielle produkter for ett feste.


Dette blir bra, skal lage en tråd og legge opp litt bilder når jeg er ferdig. Vet om en som brukte Fugger - Bond All til å feste et løst sidespeil på.


Skal du henge opp TV-en i stuen, henge opp kjøkkenskap på kjøkkenet, eller kanskje feste en planke til mur eller betong i hagen? Vi har pluggene for ditt bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg