mandag 17. juni 2019

Håndknyttet persisk teppe

Håndknyttet persisk teppe

Det er dagers full returrett på våre persiske og orientalske tepper. De orientalske er samlet i en undergruppe til venstre, de persiske teppene ligger i menyen.


Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. Vi har et av Norges største utvalg av persiske. Hva bestemmer prisen på et håndknyttet teppe? De fire faktorene er.


Håndknyttet persisk teppe

Materialene som brukes i persiske tepper, er ull, silke og bomull. Ull brukes i luven, som. EKTE OG FALSK: Teppet til venstre er ekte og håndknyttet.


Håndknyttet persisk teppe

Når du ser et persisk håndknyttet teppe til salgs på Finn. Maskinlagede tepper kan for ikke-eksperten ofte fortone seg som veldig like håndknyttede tepper (også litt feilaktig kalt ekte tepper ). Yalameh teppene knyttes for hånd av nomadestammen Yalameh som vandrer i Fars-provinsen i sørlige Persia.


Knyttes i byen Sanandaj som ligger i provinsen Kurdistan i det vestre Persia. Mønsteret består av romer, mir-e. De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere, så ingen av dem er like.


PERSISK HAMADAN Teppe. I århundrer har persiske tepper blitt verdsatt for sitt flotte håndverk og sin høye kvalitet. Disse vakre og unike, håndknyttede persiske teppene finnes i utallige. Hva kjennetegner et ekte, persisk teppe ? Teppet må være håndknyttet, og materialet må være i ull eller silke.


Den beste og tykkeste ulla. Persiske tepper (farsi: ‏قالی‎, qālī) er betegnelsen som favner håndknyttede tepper fra det persiske område i (Iran og noen deler av tilgrensende land), og som av.


Flott og høykvalitets håndknyttet Persisk teppe løper med flotte mønster og farger. Nå har lyse, håndknyttede tepper fått en renessanse i. CARPE DIEM SØLV, KELIM. Hånd knyttet indisk kelim.


Velg et orientalsk teppe for å skape et elegant og koselig hjem med en orientalsk. Kombinasjonen av klassisk håndverk, moderne stil og høy kvalitet i ett og samme teppe. Kjøp ditt nye håndknyttede teppe i høykvalitetsull rimelig på nett i dag!


Del annonsen «Ekte håndknyttet persisk teppe » med dine venner. Rapporter annonse. Lignende I nærområdet. Ingen lignende annonser ble.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg