tirsdag 11. juni 2019

Håndløper eik

Håndløper eik

Håndløpere i Rustfritt, Eik og Jatoba. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Våre håndløpere er enkle å montere og.


Rundstokk i ubehandlet eik. Brukes som håndløper, gardinstang, blomsterpinner. Legg i handlekurv loadding. Produktinformasjon. Ubehandlet eik Ømm. Til innedørs bruk. Relaterte produkter. Svingstykke: sammenhengende vange og håndløper fra megler til megler. Tresorter som blir mest brukt er: Eik, Bøk, Valnøtt, Bjørk, Ask m. Disse tresorter. Standard håndløper.


Håndløper eik

Som standard fås håndløperen enten som valset stålrør med en diameter på mm eller rund håndløper i eik med en diameter på mm. Pergo 5-i-universallist natur eik.


Trinn og håndløper er i hvitbeiset, helstav eik. Maia har stolpe m80xmm. Opptrinn i eik Opptrinnet er den lodrette den mellom den lukkede trappens steg. Teknisk informasjon Tykkelse.


Forboret i endene for feste av endeknott. Klikk på bildet for å se full størrelse. Svarer vanligvis innen en dag. Pen håndløper i hvitoljet eik, kort 1cm.


Håndløper eik

Trappetrinn og profilert håndlist er i hvitpigmentert eik. Trappen Oslo har stolpe 85xmm med fasede kanter, vertikale spor og pyramidetopp. Vi leverer glassrekkverk for trapper med rustfritt, Eik eller pulvelakert stål håndløper.


Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål. Håndlist og trinn i brunbeiset eik. Alle glasstyper kan leveres i. Led-lys under trappenesen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg