onsdag 19. juni 2019

Hay pledd

Offisiell HAY -nettbutikk i Norge. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Et pledd med forskjellige nyanser og detaljer i form av frynser på kortsiden. Crinkle pledd fra HAY.


Varm deg under bomullspleddet på sofaen eller lenestolen. Vi har deilige pledd i ull for inne- eller utekos. Vi har både ullpledd og Elvang- pledd til de kaldeste dagene, og lettere pledd og.


Hay pledd

Vil du opptjene bonuspoeng? Henter ordrelinjer. NOK Pris i alt NOK. Kjøp Mono Pledd hos Rum21. Pleddene er i høy kvalitet, 100% ull, og fås i forskjellige mønstre og i flotte, sterke farger. Fra forhandler kalles teppet for mørk grønn, på bilder fremstår teppet som grått og blått. Pleddet er av merinoull, mål 2x 1cm. Plus teppe fra HAY. Et flott og dekorativt teppe der teppet har et mønster av plusstegn. Hay PLUS Pledd Grå. HAY Checked Out er et mykt og deilig pledd i 1% merinoull.


Hay pledd

Teppet er produsert i 1% merinoull. Farge: grønngrå og offwhite. Checked Out pledd fra HAY er en serie fjærlette og deilig mjuke ullpledd laget av den fineste merinoull.


Dette pleddet er i grønt og hvitt, med motsatte farger på. Kulene ligner på tennisballer klistret tett i tett – i deilig bomull. Teppene passer både på barnerom og i kreative hjem. Kun fantasien setter.


I disse kalde vinterdager vil alle sette pris på varme pledd å legge seg under. Ikke bare er det godt og varmt, men de har de flotteste dekorene. Det er lekkert som et sommerpledd!


Hay pledd

Kan vaskes på 40. Plaid i lækkert tekstrureret tektil af 100% bomuld. Lagret fra lunehjem. Det lette bomullsstoffet og den bølgete strukturen gir pleddet en myk. Terrazzo bord - HAY.


Silkeborg Porto pledd er et dobbeltsidig ullpledd med en nøytral hvit, og en. Mønsteret på teppet gir liv og.


Fire lekre ullpledd i nøytrale farger som passer i de fleste rom, fra henholdsvis Low Key, Elvang og Hay. De ønsker å gjøre god design tilgjengelig for flest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg