onsdag 25. september 2019

Innkassing gips

INNKASSINGER UTEN STENDERVERK. Glem stenderverk, gipsplater, vinkeljern, skruer og. Deco Systems leverer ferdige L-profiler. Jeg skal kasse inn røret på kjøkkenet, og vil lage det av gipsplater.


Jeg skal til å innkasse en del meter ventilasjonsrør selv snart og ser etter. Er det lurt å lage et slags stenderverk som man skrur gipsplater på, for så å skru det hele fast i. Ferdige L profiler for innkassing av ventilasjon, sprinkler og downlights.


Innkassing gips

Stenderverket ellers. Overflaten på kassene er veldig lik den man kjenner fra gipsplater, og kassene har tykkelse påmillimeter. LCinnkassingene inngår i en. Boks med de nødvendig kroker, plugger for innfestning av bilder, lamper etc.


Innvendig innkassing på en enkel måte. ProTeck gjør ganske enkelt innendørs innkassing enklere og raskere. Kutte gipsplater og plassere og feste.


Innkassing gips

De gamle i betong og gips forvitrer og faller ne så skal de erstattes. Der har vi løsninger. Det samme gjelder gipsrosetter og annen pynt i. Merk at ved innkassing med lag 13mm gips kan man i tillegg forvente en ytterligere lydreduksjon på dB(A) og for 2x13mm gips lydreduksjon på dB( A). Innkassing er støpt polyuretan.


Innkassing gips

Kassen kan splittes ned i alle retninger til ønsket størrelse og kan. Listverk, innkassinger, smygplater og takrosetter i polystyren og polyuretan har. Lydhimling med glava D-bøyler, rockwool (5cm) og dobbelt lag gips. Det må kjernebores hull for røret, samt montere avtrekkskanal, gipset kasse.


Innevegger blir levert med sparklet gips og strie, malt hvit. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger, og i helt eller delvis senket platehimling. I øverste etasje kan himling bli utført i malt gips avhengig av konstruksjonsløsning.


Gipsplate standard 1mm. Glassfiberarmert gipsplate med forsenket langkant og skjært kortkant. Til innvendig bekledning av vegg, panel, søyler og bjelker uten. Sparklet og malt betong, gips el.


Nedforinger og innkassinger i oppholdsrom kan forekomme. Det må påregnes noen innkassinger mot himlinger som ikke fremgår av. INNERVEGGER GIPS ROBUST (HVIS IKKE. ANNET KOMMENTERT PÅ PLANTEGNING).


Brannkrav: Ei 60. Som skjørt: uten isolering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg