fredag 27. september 2019

Klassiske vinduer med sprosser

Er du også begeistret for vinduer med sprosser ? Et sprosse vindu monteres oftest i forbindelse med renovering av eldre hus, men. For mange er klassiske vinduer synonymt med sprosser. Det er en enkel og virkningsfull detalj som tilfører huset ekstra karakter. Vi gir deg mange.


På den måten oppnår du enkelt et klassisk utseende, idet du. Bykle Vindu - et ekte stilvindu du kan stole på og vil ha glede av i mange år.


Velg fra de mest trendy dører til ubehandlet, hvite klassiske dører eller til dine. Tradisjonelt er det de koblede som har vært de klassiske hyttevinduene. Her er rammen todelt og den ytterste har ekte gjennomgående sprosser.


Klassiske vinduer med sprosser

Sidehengslet vindu kan kombineres med hele Lyssand sitt glass-sortiment. La vinduet gjøre livet i hjemmet enklere. Lyssand leverer ulike sprosseløsninger, slik at du kan tilpasse utseende og stil etter ønske. Klassisk og landslig særpreg.


Skal du beholde det klassiske og landslige særpreget som en hytte gjerne har, vil vinduer med sprosser ofte være et godt valg. Hvilke vinduer hadde huset opprinnelig? Spinkle sprosser og riflete gerikter. Stilen har klassiske forbilder og symetri er viktig.


Et koblet vindu er klassiske og vakre vinduer som ble brukt før i tiden. Flott klassisk eller moderne glatt profilering og mulighet for sprosser. Da isolerer man mye bedre og beholder likevel det klassiske utseendet.


Nye vinduer med klassisk stil til hus eller hytte? Det finnes mange måter å kombinere sprosser på.


Klassiske vinduer med sprosser

Om det er eldre bygg som skal stilles tilbake til den opprinnelig stil, eller om man vil bygge med den klassiske vindus sjarm, så er sprosse - og. Vindex tilpasser sprosser til alle typer vindu og dører.


Kvaliteten teller mest i det lange løp! Du kan derfor sette ditt personlige preg på vinduene, uansett hvor værhardt det er der du bor. Smårutete vinduer kan ha: Gjennomgående sprosser. Hvite sprosser er standar men vi produserer også med andre farger etter.


Klassiske vinduer med sprosser

En viktig del av helhetsinntrykket. Er en sprosse festet med klips utvendig på. Du kan eventuelt velge pyntesprosser, som gjør det lettere å vaske vinduene. Tak og fasade - Tenk på om du skal ha klassiske eller moderne.


VELUX klassiske takvinduer med sprosse eksteriørt. Sprosser er en del av husets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg