fredag 6. september 2019

Porebetong isolering

Ved å isolere en gammel murvegg innvendig med porebetongblokker, får du en hel rekke gevinster på en gang: Du gjør veggen varmere. Ved innvendig isolasjon bør man bruke en dampsperre. Porebetong takler fuktighet (dog, mer fukt gir dårligere isolasjon ). Hva du ikke ønsker er at kondenspunktet lander på innsiden av veggen din.


Mange eldre porebetongfasader har dessuten en porøs puss som ikke gir tilstrekkelig beskyttelse av blokkene bak. Innvendig etterisolering av slike fasader krever.


Porebetong isolering

Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp. Murhus, grunnmur, større boligprosjekter, brannskillevegger, innvendig isolasjon av betongvegger samt til spesielle interiører og detaljer.


Multipor er beregnet til utvendig isolering av yttervegg og tak, samt til. Men ønsker man å bevare fasadene, er isolering fra innsiden eneste. I tillegg øker etterisolering med Ytong. Multipor bygningens verdi, og løsnin- gen er fullt på høyde med tradisjonell utvendig isolering.


De tilfredsstiller kravene til isolasjon, magasinerer varme, og er. Mineralull, cellulose, porebetong, EPS. Både med og uten. Puss på porebetong utføres som tradisjonell tre sjikts pussoppbygging eller som en kombinasjon av grunning og Fiberpussystem.


Porebetong isolering

Gode yttervegger med riktig isolering er en forutsetning for et sunt og behagelig inneklima. Produktene fremstiles med forskjellig densitet for å tilfredsstille de isolerende og. Med beslaget kan man oppnå ubrutt isolering rundt vindushullet, og det er mulig å montere vinduet i bakveggen selv ved store isolerings tykkelser. Mange tror isolasjonen skal ligge på innsiden av veggen, og at du kan isolere kjellervegger på samme måte som du isolerer yttervegger over bakken.


Innlegg om porebetong skrevet av vikkjo. Innebygget isolasjon (arealeffektivt) Mindre energikrevende produksjon enn betong Diffusjonsåpent («pustende»). Finn produkter og informasjon om isolering af Etasjeskillere. Tunge etasjeskillere kan være av betong, lettklinker eller porebetong.


Det beste, tryggeste og enleste er å isolere utvendig, men det er også. For boliger settes det. Isolasjon av kjeller med porebetong. Registrert Dato: Mandag 20.


Vi skal etterisolere kjellerrom med porebetong. Det gjelder å sette opp porebetong. Massive vegger uten ekstra isolasjon. Komplett innsikt i det allsidige byggematerialet porebetong og hvorfor det.


Porebetong isolering

Produktet er dessuten svært velegnet til innvendig isolasjon, for eksempel i en fuktig. Ytong (Siporex) porebetong 50x400x600. Håndbok om isolering mot varmetap og støy.


Standard isolasjon er tilpasset en senteravstand på 6mm. Produktene brukes til bærende og ikke bærende inner- og yttervegger, brannskillevegger, innvendig isolasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg