mandag 30. september 2019

Isolerte skyvedører i glass

Vi har godt utvalg til din hagestue, vinterhage og også høyisolerte glasspartier med 3-lags glass til store fasader i huset ditt. Våre skyvedører i glass og aluminium holder kulden ute om vinteren og varmen ute om sommeren.


Skyvedørene fra Schüco har god varmeisolering og gir til. Med skyvedører kommer du så tett på årstidene at grensen mellom ute og inne oppheves. På vinteren kryper vi opp i sofaen under et lunt pledd og ser hvordan. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming, samt glass og aluminium til både privat og næring.


Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader. Med isolerte skyvedører i aluminium kommer du så tett på årstidene at grensen mellom ute og inne forsvinner. Isolerte skyvedører. Har du behov for isolerte skyveglass og våre uisolerte foldedører er ikke det du ser etter?


Vi skaffer også isolerte dører i glass på forespørsel. Fra den enkleste uisolerte Basic til den fullisolerte Extreme med lags energiglass og med markedets største utvalg fra felt på spor til felt på spor finner. Bøcon enkelglass er et smalprofilsystem for skyvedører og –vinduer, beregnet. Karmene passer for montering i trekonstruksjon eller isolert aluminium reisverk.


Isolerte skyvedører i glass

Terskelen er senket ned i gulvet og. Dette er den enkleste skyvedøren som brukes i sommerhager og steder det ikke er behov for isolering eller en helt tett løsning.


Isolerte skyvedører i glass

Brutt kuldebro i alle profiler og karmer. Ekstra isolert på litt kaldere sommerkvelder. Skyvesystemet med en enkel eller dobbel glass er ikke isolert.


Isolerte skyvedører i glass

Det er ideelt for ikke isolerte leiligheter, vinterhager, balkongglass, terrasseglass. Godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC åpner opp nye områder. Bruk av glass til å skille rom skaper et lyst bomiljø. Spesielt er skyvedører som går fra gulv til tak med på å gi boligen et eksklusivt preg.


Her er det kun din fantasi. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får. Vinterisolerte glasspartier og skyvedører WG 1lages etter dine mål. Viken Vinduer leverer deg foldedører eller skyvedører isolert med enten eller lags sikkerhetsglass.


For å sikre både mennesker og dyr så leveres alltid disse. Alusoft Halv isolerte skyvedører. Create New Account. En semi- isolert stue gir deg et behagelig oppholdssted på sene vår- og.


Tilleggskomponenter og -funksjoner kan være solskjerming, skyvedører og for eksempel støydemping. En vinterhage vil ha isolerte.


Lag din vakre vinterhage eller din egen beskyttede krok bak glass og ramme. Du velger selv hvor isolert du ønsker det,vil du ha folde eller skyvedører ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg