mandag 22. juli 2019

Hodegavl

Hodegavler og sengebenker. Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Nedenfor finner du sengegavler, også kalt hodegavler eller hodegjerde, i flere forskjellige design.


Med en hodegavl kan du både gjøre en personlig vri på senga og forandre stilen i hele soverommet. Sengegavl HBUTTONS. Vi har hodegavler i mange stiler, farger og materialer, så ta. Handle enkelt online hos ellos.


Hodegavl

Gi soverommet ditt et nytt uttrykk og fremhev sengen din med en sengegavl fra Møbelringen. En hodegavl bidrar til å ramme inn sengen og skaper en lun.


Før i tiden ble hodegavl brukt for å beskytte sengen fra kulde og trekk i dårlig isolerte hjem, men i dag pryder de sengen i nydelige stoffer og intrikate design. Med en sengegavl får soverommet et helt nytt og stilfullt preg. Velg mellom ulike stiler, farger, materiale og størrelser. Se hele vårt utvalg her.


Avtagbart og vaskbart tekstil på 60°C gir et sovemiljø som alltid er ren og behagelig. Ved behov for oppbevaring anbefaler vi en sengebenk i matchende stoff og utførelse. Pure - Stoff, Sand. Design :Bolia Design Team.


Hodegavl

Sofie hodegavl - Spar 40%. London - Stoff, Burgundy. Vi har sengegavler og hodegavler i et stort utvalg farger, materialer og stiler, som alle løfter sengen til et eksklusivt møbel. Samtidig gir en sengegavl en lun og god.


HODEGAVL ROMA(630). Innfestningen er solid og hodegavlen fungerer. På jakt etter en ny sengegavl? Sjekk vårt store utvalg av vakre sengegavler i ulike modeller og materialer.


Hodegavl

Her kan du finne fine hodegavler til en seng du har fra før, eller en lekker hodegavel som matcher en ny seng. Headboard Darling er et stort lin hodegavl. Laget i luksuriøs lin blanding fra Italia. Bestill hodegavlen på.


Gavelen har dype knapper på forsiden, og sølv nagler på sidene. Leveres i tekstilen Moment i fargene Ice. Som alle våre eksklusive. Legg til i handlekurven. Trekk til Abelvär hodegavl. Regular Fit, Simply Cotton, Silver Grey.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg