mandag 29. juli 2019

Oljet sedertre

Woodlink AS utfører denne overflatebehandlingen i egne. Oljet overflate vil være med på å beholde den opprinnelige fargen. Gi gråslitt sedertre farge og lød.


Ujevn gråfarging, oppsprekking, råte og sopp er noen av utfordringene ved ubehandlet treverk utendørs. Western Red Cedar er enkelt å bearbeide og formstabilt selv ved endringer i fuktigheten. Er veldig begeistret for den gylne fargen sedertre har når det er nytt.


Oljet sedertre

Beskjeden jeg får er at det bør oljes hvert år for å vedlikeholde den gulne. Rødt sedertre (red cedar) har blitt en stadig mer vanlig tresort i Norge og brukes både på terrasser og til kledning.


Den har ekstremt fin og jevn. Et av Moelven`s prosjekter. Villa med fasade i sedertre, oljet med Osmo. Hytte Saltnes, Østfold.


Ta kontakt for info og pristilbud ! Leveres ubehandlet, oljet, lakkert eller jernvitrolbehandlet. Forsidebildet: Havseilerveien Trondheim, ubehandlet Sedertre.


Osmo må vedlikehold med olje påregnes. Bildet til høyre: Oljet fasade termoask. Proff Teknisk fasade. Vi leverer også Sedertre. Cedertre – tre størrelser på bordene som over. Her følger det noen bilder av. Huset har en harmonisk materialbruk med betong og kledninger av oljet sedertre og ferdigpatinert zink. Ved siden av alle produkter produsert i. Moelven-konsernet, er vi spesialister innen sibirsk lerk, varmebehandlet tre, sedertre og andre treslag som ikke trenger.


Sedertre står seg fint som oljet eller helt ubehandlet. Finish i oljet sedertre, som er svært pen og veldig slitesterk, så denne tåler litt røff behandling.


Sedertreet på utsiden er faktisk så tykt at man lett kan pusse det. Vi har fått laget ett flott, lett og effektivt eksemplar i sedertre som er lags oljet med behagelig gripfeste. Gran, lerk, osp, impregnerte, varmebehandlede og fabrikkmalte kledninger.


Håndlaget Japanske kunstnerpenner av meget høy kvalitet i oljet sedertre. Irojiten” betyr fargeleksikon på Japansk og TOMBOW Irojiten har totalt stk farger. Hndlaget Japanske kunstnerpenner av meget hy kvalitet i oljet sedertre.


Oljet sedertre

Irojiten" betyr fargeleksikon p Japansk og TOMBOW Irojiten har totalt stk. Det er valgt pussfasader, zink i alle beslag og nedrenner og panelfelter i oljet sedertre.


Materialiteten samlet gir en varm jordfargepalett som. Hvordan bruke Primavera. Endepløyd panel som gir mindre spill, er raskt og enkelt å montere, dessuten kvistfritt. Tidligere behandlede flater rengjøres med egnet rengjøringsmiddel.


Oljet sedertre

Dersom man ønsker å beholde trefargen må møbelet oljes jevnlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg