tirsdag 2. juli 2019

Innvendige spiraltrapper

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. SELMAC har spiraltrapper for hjem, forretningsbygg, industri, kontor og for innvendig og utvendig bruk. Vi tilpasser selvfølgelig trinnhøyder og diameter etter ditt. Weland spiraltrapp for innendørs bruk er en trapp som du kan kombinere og.


Alt fra små og plassbesparende trapper, til lekre trapper stående som designelementer. Den moderne spiraltrappen Novo tilbyr en pen og behagelig trapp til en svært god pris. Velg mellom flere ulike utførelser. Monteres enten med eller mot sola.


Klikk på de forskjellige typene for å se modellene vi kan tilby. Midthaug kan lby spiraltrapper som dekker de fleste behov. Her tar vi for oss trapper som gjerne brukes utvendig eller l li røffere lokaler innvendig. Vi leverer alle type trapper innvendig og utvendig, og kan skreddersy til våre.


Populært nå er også utvendige spiraltrapper opp til takterrasser, galvaniserte og. Praktisk og lekkert med spiraltrapp. De kan sno seg oppover flere etasjer.


Innvendige trapper leveres med trinn og repos av stålplate med belegg eller stålplate. Når du bestiller et produkt, uansett eller i størrelse, gi høyden fra gulvet til gulvet på gulvet med taket. Polsk produsent av spiraltrapp CORA. Tilgjengelig, størrelsen.


Hjem, kontorer og industri. Egner seg godt til innvendig og utvendig bruk i verksteder, lager og andre industrilokaler. Vi er spesialist på innvendige trapper, og produserer trapper etter dine ønsker og behov.


Våre spiraltrapper er godt gjennomtenkte og tids-testet produkt, bevist å være. Spiraltrapp Trøndelag - trp plater, gelender, trapperingen, vindeltrapp. Universelle trinn som både kan brukes i høyre og venstre hånds spiraltrapper. Trinnet leveres ugalvanisert og uten kantstål i utvendige og innvendige buede.


Innvendige spiraltrapper

Utvendig avløpsanlegg. Innvendig spiraltrapper, tilpasses trinn i forhold til kundens ønske. Innvendig trapper, vi kan spesialtilpasse eller levere standardløsninger. Alle våre trapper kan.


Fra salongen er det innvendige spiraltrapper for tilgang til takterrassen. Her finner du plenbunn (imitasjon) med solsenger, en dusj og for å gi den siste finpussen.


Leveres også i type «Industri» og «Interiør» for innvendig. Rekkverk, er innspent glass. Hvilke priser kan forventes for innvendige spiral trapper ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg