onsdag 31. juli 2019

Husfix sparkel

Sementbasert sparkelmasse samt reparasjonsmasse med light filler. HusFix er et sementbasert produkt med light filler for jevning, avretting og reparasjon. Casco Husfix veggsparkel kg. En pulverbasert sparkelmasse for vegger, tak, grunnmurer og annet.


Kan brukes både inne og ute. Krymper ikke, sprekker ikke. Husfix - Et genialt produkt - Hus, Hage og Oppussing - VG Nett. Forbruker › Hus, Hage og Oppussingvgd.


Det geniale med husfix er de gangene man bare trenger litt, da tar det minutter å blande en liten dose og slippe å åpne en pakke sparkel f. HusFix Rapid er en hurtigherdende sementbasert masse som brukes til reparasjoner av sprekker og hull i gulv, tak, vegger. Velegnet for reparasjon av mur etc. Veggsparkling i våte og tørre rom.


Husfix sparkel

VEGGSPARKEL HUSFIX 10KG CASCO Byggmakker 1. I mer enn år har HusFix vært på markedet. Skriv anmeldelse. Plastic Padding Elastic sparkel Utbedrer sprekker og ujevnheter i tre, betong etc.


Husfix sparkel

Tåler vibrasjoner. Egnet til reparasjon av sprekker, og kan brukes til nedliming av gips og andre. Da kan jeg vel like gjerne bruke sparkelmasse? Se alt av Lim, fug og sparkel.


Slipning kan gjøres så snart sparkelen inntar en. Logg inn for å se lagerstatus. Hvit hurtigherdende sementbasert sparkel og lim for de fleste underlag inne og ute.


HusFix, som inneholder små plastkuler, kan brukes både inne og ute. Blandes sparkelen tynn, kan også den rulles på veggen. Lagring Lagres tørt. Beste bruksegenskaper.


Husfix sparkel

Jeg skal sparkle en hvit vegg, for å fjerne spikerhull, ujevnheter m. Planla å bruke husfix, men den er jo gråfarget. Vannbasert allroundsparkel, velegnet for sparkling på betong, sement, gipsplater, murpuss med mer.


Spesielt velegnet for skjøtesparkling med remse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg