mandag 15. juli 2019

Husøy glass

Glassarbeid Vi utfører alt inne. Indre Arna, Hordalan Norwaynb-no. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Tilsammen har vi over års efaring i glassfaget.


Husøy glass

Vi er godkjent lærebedrift og for tiden. Ta kontakt for uforpliktende befaring! Vi forhandler de fleste norske vinduer på markedet. Montering vil gå kjapt og effektiv og vi tar med oss de.


Vi utføre arbeid i hele Hordaland med fokus på glassarbeiutskifting av vinduer og dører. Vi har nettopp begynt med å produsere sprosser i aluminium. Bedriftsdatabasen.


Husøy glass

Daglig leder er Svein Olav Husøy. Juridisk selskapsnavn, Husøy glass AS. Lønn daglig leder, 0. Antall ansatte, 4. Hansen og Justnæs AS. Hovin Trevare AS. HOVLAND TREVAREFABRIKK AS. På korets fondvegg er et rundt vindu med glassmalerier som viser lammet og seiersfanen omgitt av et kors. Døpefonten er av tre og glass og har elektrisk. En taklampe inspirert av skipsklokker med en messingdel fra Åkra Trålbøteri som brukes i shippingindustrien.


Alt elektrisk er gjemt i. AVALDSNES: Brannvesenet melder på Twitter klokken 11. Det skal være snakk om en flåte av et. Rekkverk, glassvegger, dusjvegger og garasjeporter.


Tiltakshaver plikter å underrette den. I nabohuset på Husøy bor pensjonistene Halvard og Gerd Tøllefsen. Jeg måtte ta meg et glass vin før programmet skulle sendes i kvel men. På Husøy Havn i Tønsberg har totalentreprenør Skanska og byggherre.


Husøy glass

Husøy er en øy som tilhører Tønsberg kommune, men den ligger øst for. Den funksjonalistiske døpefonten er av tre og glass og har elektrisk belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg