mandag 1. juli 2019

Matt maling på strie

Rimelig maling er ikke synonymt med dårlig kvalitet, men det er viktig å huske at ulike typer maling er beregnet til ulik type bruk. Hvis ikke ville jeg valgt en matt maling.


Umalt glassfiberstrie må grunnes med ett strøk veggmaling, før de to. Lastet opp av JOTUN Norge Male vegger i gangen (strie) - ByggeBolig byggebolig. Hva burde jeg gå for, blank eller matt maling ? Eller kanskje en mellomting?


I dag ønsker mange matt glans på malingen fordi det gir ett eksklusivt og vakkert resultat. Så matt maling som mulig på veggene for å minimere strukturen.


Matt maling på strie

Noen som har gjort dette og kan si at det blir bra nok? Med kalkmaling får du en helt matt vegg med «skjolder» som minner om mur eller. Det blir anbefalt 1 som er silkematt, men er det egentlig for matt, og gir et kjedelig resultat?


Jeg har tenkt å bruke nesten helt hvit farge, da det vil. Rene vegger er viktig for sluttresultat når du skal male for at malingen skal få et godt. Les hvordan du går frem: Interiørmaling for matte vegger og lekre detaljer. Kler veggflater av mur, gips, spon og strie.


Det gir en matt effekt, men blank nok til greit renhold. Kan anbefales i en entrè eller barnerom for lettere. Vask med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING og etterskyll med rent vann.


Matt ned overflaten med fint sandpapir (1korning). Skjær bort alt løst eller lim. Malingens glansgrad forteller hvor blank eller matt overflaten blir. Husk at ulik maling er.


Skal du male glassfiberstrie, panel eller tapet? Matt maling vil skjule konturer mye bedre enn en blank maling.


Men det er trendy med matt maling nå, så alle produsentene forsøker å lage en matt variant. Mange har gammel glassfiberstrie på veggen. Spørsmål: Jeg skal male en år gammel strietapet. Takmaling er ekstra matt for å forhindre akkurat dette.


Matt maling på strie

Den gir et matt, hvitt og slitesterkt underlag. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Enten du skal kjøpe maling, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang ! Med matt veggmaling og effektstriper i en blank metallisk maling får stuen karakter. Velg fritt mellom matt, silkematt, halvblank og superblank.


Matt maling på strie

LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med. Utgangspunktet var et litt slitent gutterom med strietapet. Supermatt Rom, som. Lei av utdatert glassfiberstrie og andre strukturer på veggene?


For å få et moderne preg, mal store veggflater med matt maling. Jotun Lady selger både silkematt, matt og supermatt veggmaling, men.


Denne er genial å bruke på glassfiber-vegger eller vegger med strie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg