fredag 26. juli 2019

Recon mur pris

Slik at vi sammen kan finne best mulig løsning når det kommer til pris og funksjonalitet på ditt prosjekt. Salgsansvarlig for Recon Wall. Det er også en trapp midt i muren.


Muren vert bygd opp av betongblokker med “not og fjær” og er eit svært effektivt. Ta kontakt for drøfting av utforming, estimering og pristilbod. Murer over meter defineres som en høy mur. ReCon ´s unike utforming og kvaliteter sørger for en fleksibel støttemur som passer til de fleste formål.


Kravene til fundamentering, drenering og tilbakefylling er de samme som for andre murer. Høyden på muren avgjør hvor dype blokkene i bunnene må være. Blokkene svært anvendelig i tilknytning til næringsbygg, byggefelt, hageanlegg, brygger og veiarbeid. En typisk mur bygges opp med bunnblokk.


Recon mur pris

Dette gjør at vi kan garantere entreprenør og sluttbruker en funksjonell støttemur med bedre egenskaper enn for eksempel en tilsvarende mur av naturstein. Vi mener at på sikkerhet, hastighet, kvalitet og pris har vi ingen reelle.


Recon mur pris

Anleggsgartner, Betong, Murer, Steinlegger i Buskerud. FORSKALINGSBLOKK. Støttemur av typen Recon eller Granitt. Forskalingsblokk - den enkle måten å lage mur på.


Tilpassning 120x40x Pris pr stk Eks MVA 10% av muren skal være under bakken. ReCon støttemursystem, muren "tåler en trøkk" og er enkel å montere. Alle priser er inkl. Med den store Recon muren, kan det stables opp til – mi timen forutsatt ideelle.


Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betong- produktetene direkte fra. Pisa støttemur til Recon – muren for de virkelig. Billeg glasoporstein til sjølvplukkpris ! ReCon mur Moltu, Myrabakken bustadfelt, montert av B. Vi takker for oppdraget med design og levering.


Den bygges i skrått terreng på eksisterende pukkfylling og Recon - mur, ca. Boligfiks er en gratis tjeneste som hjelper deg med å finn rett fagmann til ditt prosjekt, med gode referanser og konkurransedyktige priser.


Her har våre dyktige medarbeidere Frank og Petter satt opp Recon mur fra Systemblokk for hyggelige kunder i. Vi setter stor pris på Damene på Systemblokk. ReCon blokken er estetisk tiltrekkende, og hver enkelt blokk har front som ligner. ReConmur har store fordeler i forhold til småblokker, naturstein eller plasstøpt mur.


Vi har vunnet priser internt i ReCon-systemet for godt salg. Tilbakemelding på utført arbeid mottas også med glede. Granitt murblokk leveres som oftes i 20x2 30x3 40x Recon mur.


Recon mur pris

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon om hva vi kan tilby av tjenester og priser. Averøy ReCon er et støtte- mursystem, fra Averøy Betong AS, med utseende. Med recon sine smarte løsninger,kan du utvide deler av eiedommen din.


Kontakt oss og vi kikker innom og gir deg en pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg