torsdag 20. september 2018

Gulvlist kabel

Trenger du å skjule kabler ? Har du en vrien overgang mellom to. Maxbo har taklister, gulvlister, feielister og dekorklosser, for å nevne noe. Les mer her og se. SX1er en lav og stilisert gulvlist som myker opp overgangen mellom gulv og vegg.


Gulvlist kabel

Gulvsokkelen har plass til skjult kabeltrekking. Velg et alternativ. Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen. I pakningen følger det.


Gulvlist kabel

Du kan også velge smarte løsninger som gulvlister med innebygget kabelskjuling for et enda renere uttrykk. Listverk › Gulvlistcoop. Hvit MDF fotlist med skjult innfesting og skjult rom for kabler og ledninger. Fleksibel og lett avtakbar list i hvit PVC skjuler kabelkanalen.


Slutt på problemet med. Vegg › Panelergjoerdetselv. Det forbores gjennom panel og trekantlist, før listen festes med en treskrue. Ledningene er nå skjult bak listen, som fungerer som en kabelkanal.


Dersom man benytter vanlige gulvlister, og skjuler kabelen i "hulrom," så. Rindalslist har et komplett utvalg i gulvlister – glatte, profilerte og designlister. Gulvlister av typen VOX lar deg skjule kabler og ledninger.


Bunnlisten monteres som en gulvlist før kabel legges i sporet. Topplist skyves på ovenfra. Innvendig kabelrom er 37x13mm. Kabelføringslisten vår består av to deler.


Det gir en sømløs overgang til gulv. En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en smart gulvlist med ledningsskjul.


Gulvlist kabel

Denne gulvlisten monteres med skjulte clips som. Med en gulvkabelkanal legger du både kabler og slanger over gulvet, uten fare for at de skades eller at noen snubler i dem. Praktisk, ordentlig og sikkert i. Ikke så fancy, men billigere og lettere. Er ikke noe i veien for dette så lenge kabelen er tilgjengelig og godt festet.


Jeg beskriver å legge kabel bak toppen av en gulvlist, mens. Alternativ 3: Male over kablene. Men jeg har hørt det finnet noen gulvlister som en kan legge. Produkt -og prisjakt alt annetavforum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg