fredag 28. september 2018

Marokkansk teppe

Dette er mer eksklusive utgaver av det populære nomadeteppet og er langt tykkere og tyngre. Marokkansk Boucherouite-teppe 2x 1cm. Cosa forhandler et håndplukket utvalg av marokkanske tepper. Alle teppene er vevd for hånd av kvinner i Marokko.


Marokkansk teppe

Cosa er opptatt av etisk og handel. Mål: 2x 1cm. Håndknyttet berber- teppe. Et vakkert, håndlaget marokkansk teppe produsert i området rundt Atlasfjellene.


Marokkansk teppe

Boucherouite betyr «gjenbruke" og dette teppet er løst knyttet av tidligere brukte. Leter du etter et ekte marokkansk teppe eller kelim?


Lille Medina har åpnet ny showroom for Beni-Ourain tepper, Kelim fra Atlasfjelene og. Flott og fargerikt teppe til salgs! Prisen er ferdigprutet.


Våre herlige vintage-tepper er håndplukket av Marrakesh`s beste. Vintage blått paljett-teppe 200×1cm.


Moroccan rugs are the weaves, carpets, and textiles that have been traditionally hand-woven in Morocco. Rugs have been woven by the indigenous people of. Check out our marokkansk teppe selection for the very best in unique or custom, handmade pieces from our rugs shops.


Marokkansk teppe

Nydelig teppe i bomull og ull med litt kalde rødtoner med beige bunn. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. FARGESPRAK: Ingen håndvevde, marokkanske tepper er like. Interessen, spesielt for de fluffy teppene, som mange kjenner som «Beni.


Så om du noen gang er i Byron Bay, og har like dilla på fine tepper som meg, anbefaler jeg deg å sjekke ut denne teppebutikken. Teppet gir en lun og trivelig atmosfære.


Det ligger en hel del utenfor mitt budsjett. Beni Ourain tepper er laget av 100% saueull og fargefri, og er sannsynligvis de mest komfortable teppene man noensinne kan støte på. Morocco er et håndlaget teppe i ull med et marokkansk -inspirert mønster. Naturmaterialet ull er et slitesterkt materiale og teppet er mykt og deilig å sette føttene.


Tradisjonelt har marokkanske tepper blitt vevd av stammefolk for sin nytteverdi i stedet for dekorative formål. Antiskli under teppet beskytter undersiden og hindrer teppet fra å skli når du går på det, dessuten unngår du uhell med flyvende tepper når små og store løper.


Myk opp hjemmet med et nytt teppe. Berberstammene i Atlasfjellene. Ensfarget eller mønstret, stort eller lite, glattvevd eller loddent – uansett hvilken kvalitet teppet har, er det en perfekt. Ikke et hvilket som helst marrokansk teppe, et fluffy marrokansk teppe.


For der hang de side om side, det ene marokkanske teppet finere enn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg