torsdag 13. september 2018

Moderne tømmerhus

Moderne tømmerhus i skandinavisk stil er en stadig mer populær måte for et sunt og bærekraftig levesett. Vi brenner for å bygge sunne og bærekraftige hus som er bra for alle sanser.


Hus som du vil være fornøyd med å kalle hjem. Finske tømmerhus og trehus med skandinavisk design. Så langt har ingen bestilt en modell slik den er på. Backas 1- et moderne tømmerhus på plan.


La drømmehuset ditt bli virkelighet med Kontios tømmerhus og tømmerhytter. Et hus med mye plass og til en meget rimelig pris. Dette er et tradisjonelt hus i en moderne forkledning. Mye vinduer i oppholdsrom som gir godt med lys.


Aito Laftehus : Produsent av autentiske trehus fra finske Lappland - Hus og hytter basert på sakte voksende furu fra Finsk Lappland. Hvorfor er mennesker som bor i laftet hus friskere enn andre? Et moderne tømmerhus. Salg av Moderne Tømmerhus direkte fra Finland.


Det nye bygget på ranchen er et moderne lamell-laftet hus fra det store finske firmaet Kuusamo. Med badekar på hemsen og moderne kjøkkeninnredning, er det 2år gamle huset blitt nytt.


Med Rusko 1kan du enkelt velge om du vil ha et hus med en moderne utforming. Vuokko 1- finsk tømmerhus på ett plan- Tømmerhus. Med lang erfaring inne produksjon av tømmer elementer har vi teknologi som gjør at vi kan differensiere på tykkelsen av ytre og indre vegger og sette disse i. Huset ser ut som et helt vanlig hus, bare med forskjellen at veggen mot. I et tradisjonelt norsk tømmerhus.


Jollas 1er et moderne tømmerhus, men bygd i vinkel. Den har likevel den slanke profilen og den innebygde terrassen som kjennetegner. Rustikk moderne tømmerhus med utsikt over innsjøen.


Oversikt over ferieboligen. Knife River, Minnesota, USA. Vurdering: - ‎anmeldelser Bygger moderne tømmerhus - ByggeBolig byggebolig. Vi er en familie på fire som akkurat har startet med og bygge hus.


Jeg syns det er spennende og lese om deres prosjekter så jeg tenkte kanskje. Laftetrenden i hyttemarkedet sprer seg til vanlige boliger.


Modern Spaces, Small Spaces, Norwegian House, Rustic Cabin Decor, Nordic Home. Lagret fra bo-bedre.


Selv om du bor i et gammelt hus kan du få moderne komfort uansett utetemperatur og samtidig ta vare på husets stil og behov. I denne tømmerbygningen fra. Tømmerhytter, Limtømmer, Trehus, Vinduer, Dører, Trapper, Tømmerhus.


Både tradisjonelle og moderne tømmerhus. Dere kan også finne fra galleriet vårt en. Asker har et unikt og moderne design som garantert vil skille seg ut i nabolaget.


Boligen har liggende kledning på yttersiden i kombinasjon med murfasader. Fra små til store hus, for flatt eller skrått terreng. Stilarter fra tradisjonell til moderne. Alle boligene kan tilpasses dine behov og ønsker.


Bestill huskatalog. Perny er Superhost. Koselig tømmerhus med moderne fasiliteter. Vi hjelper deg hele veien. Systemhus tilbyr en rekke flotte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg