mandag 17. september 2018

Dukkehus i tre sprell

FANTASTISKE DUKKEHUS I TRE FRA LE TOY VAN. De nydelige dukkehusene fra Le Toy Van er laget i solid treverk, de er stødige og superenkle å sette. Sjørøverskip i tre.


Dukkehus i tre sprell

Klassisk stort dukkehus i treverk fra LeToyVan. Lekehuset har etasjer og mange rom. Gi dukkene dine et stilig hjem med dette dukkehuset i tre fra Lottie! Møbler og bevegelig heis følger med.


Dukkehus i tre sprell

Nydelig dukkehus i treverk fra PlanToys. Huset kommer i tre deler, som man kan sette sammen som man ønsker, eller leke med separat. Huset har hele tre etasjer med trapper og vinduer på alle plan.


Sprell har stort utvalg. Fint dukkehus for de aller minste. Innholder trehus og fire figurer og en hund i malt treverk. Fint lite dukkehus med de herligste detaljer.


Det er lett å pakke sammen og flytte med seg, for eksempel på ferie. Dører og vinduer kan åpnes. Huset er stort nok til at flere barn kan leke med det samtidig. Laget i malt treverk og plast.


Her har du det klassiske byhuset i tre med fire etasjer som kan brukes som lekehus eller henges som en hylle på veggen. Dukkehuset har fester til å kunne skrues. Fantastisk flott dukkehus i fire etasjer med vinduer og døres som kan åpnes.


Skoddene foran vinduene er også bevegelige. Hele fronten på huset åpnes lett og. Vipp ut hele husveggen og. Stilig, nostalgisk dukkehus i naturfarget tre, perfekt til små dukker!


Fasaden og taket kan åpnes så det blir enkelt å leke med dukkene inni huset. Cherry Tree Hall, dukkehus i tre fra Le Toy Van. Hver etasje har ett rom. Ytterdør og vinduer kan åpnes og lukkes.


Selve huset åpnes midt. Soverom, dukkehusmøbler i tre. Lilys Cottage, dukkehus i tre. Sophies hus, dukkehus i tre. Rosa lekebil laget i soli malt treverk med bagasjerom. Koffert og håndveske følger med. Startsett med møbler til dukkehus fra Le Toy Van. Veggene er dekorert med lys gul tapet med blå striper og små blå. Rosamalt dukkehus i tre med fin dekor. Alle med påsydde klær og hår og påmalt ansikt, de er laget i tre. Fin engelsk dukkefamilie med mor, far, søster og bror.


Dukkehus i tre sprell

Dukkene er laget i tre med armer og ben som kan bøyes. Tredukkene passer til alle våre dukkehus. Inneholder rom ferdig møblert. Du får kjøpt det og mange andre. Stort dukkehus i malt treverk.


Store utfordringer møter barnet ved skolestart, men nå når barnet har gått et år på skole og blitt godt kjent med bokstaver og tall, er det på. Skolevenner, tre figurer.


Baby Trehytte - Sylvanian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg