tirsdag 11. september 2018

Glassrekkverk oslo

Glassrekkverk oslo

Produsent: Sorter produktvisning basert på : Navn. Glassrekkverk lakkert. Alt innen rekkverk som glassrekkverk, altanrekkverk, balkongrekkverk, trapperekkverk og sikkerhetsrekkverk.


Verksted i Oslo, kunder på hele Østlandet. Ved å benytte glass som rekkverk, beholder du den fine utsikten. Fagkunnskap og kvalitet gir deg glassklare. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Glassrekkverk oslo

Tilbud med en gang! Vi utfører også alt innen tradisjonelt glassmesterarbeid som reparasjon av knust. Skap en åpen og luftig følelse med et rekkverk i glass. Kontakt oss i dag for tilbud.


Glassrekkverk oslo

Sidemontert stolpefritt 3-min. Stolpefritt-min. Både til private og til utbyggere av boliger. Vi tilbyr rekkverk med stolper og håndlist. Alt levert raskt, med god kvalitet og til en god pris. Vi er en totalleverandør av rekkverk, ståltrapper og produksjonstjenester. Vi leverer komplette løsninger til både det profesjonelle og det private markedet. Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid. Har du spørsmål eller trenger en glassleverandør, kontakt oss nå.


Vårt FrS II glassrekkverk ble i mai testet hos Sintef Byggforsk i Oslo med meget gode testresultater. FrS II toppmontert glassrekkverk besto testen for stivhet og. Smihuset er totalleverandør innen smijern og glassrekkverk. Vi har også god faglig kompetanse på sveising,og produksjon av stålkonstruksjoner.


Panorama glassrekkverk. Aluflex Softline er et norskutviklet aluminium rekkverk som tilfredsstiller kravene i henhold til Tek17. Jan-Fredrik Aasheim, rådgiver ved SINTEF-laboratoriene i Oslo. Jeg bor ved fantastiske Østensjøvannet i Oslo med en unik utsikt utover enger som fortsatt er grønne til tross.


Det er strenge krav til glass i rekkverk, og det skal benyttes herdet laminert. Registrert Dato: Onsdag 04.


Vi er svært fornøyde med resultatet og hele prosessen fra start til ferdig levert rekkverk med. Vi setter også istand pakker med alt du trenger for å kunne montere rekkverket.


Det finnes et utall forskjellige design og bruksområder for rekkverk. Velkommen til vår splitter nye hjemmeside! Industri- og Boligprodukter AS. Rekkverk Eksperten AS sine glassrekkverk og rekkverk i syrefast stål har veldig høy kvalitet, lang levetid og flott design.


Alltid konkurransedyktige priser! Vil ha det tett fra. OPUS GLASSREKKVERK. TOPP MONTERT - 50.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg