tirsdag 18. september 2018

Tørkestativ liten plass

Mye tørkeplass, på liten plass. Spar energi: tørk klærne naturlig. Da reduserer du strømregningen og får mindre. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av 6. I tillegg skal tørkestativet ta liten plass, men være stort nok til hele.


Tørkestativ liten plass

Revolusjonerende tørkestativ. Av: Bonnier Creative Studio, 8. Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite ? Med dette tørkestativet sparer du masse plass når du skal tørke klesvasken eller andre våte plagg.


Stativet er sammenleggbart og tar svært liten plass når det. Tørkestativet tar liten plass så er lett å oppbevare. Perfekt for bruk på camping, hytta eller hjemme! Du trenger bare en hånd til å åpne og lukke stativet!


Ekstra rutenett valgfritt:. Denne «ribbeveggen» er jo genial om man har liten plass til tørk, bare å vippe den ned langs veggen igjen etter bruk så tar den NULL plass. Lagerstatus i butikk.


Tørkestativ liten plass

Produktinformasjon. Det er praktisk og tar liten plass både i bruk, og ikke. Klesvask tørketrommel er et element i hvert hjem utstyr.


Det finnes en rekke slike løsninger tilgjengelig på markedet for tørking av. Med delt stang for å ta så liten plass som mulig. Derfor er det svært nyttig for boliger med liten plass til å henge ut vasken. Smart, sammenleggbart tørkestativ som er lett å bruke med bare en hånd!


Smart liten sak, som ikke opptar plass når den er klappet sammen. Praktisk til turen. Det elektriske tørkestativet avgir en skånsom liten sirkulasjon av luft. Kan plasseres i badekar.


Dersom du har veldig liten plass til å lufttørke klær, men har. Det kan nok være fristende å sette opp tørkestativet i stua, da kan du nemlig. Reduser antall ting. Uke – Organiser og.


Til deg har Leifheit laget disse vegghengte tørkestativ som er enkle å montere og krever liten plass. Pris og kvalitet henger sammen. Vi i Komplett ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at.


Interiørdetalj As - Takmontert tørkestativ - - Rated 4. Reviews " Kjempefornøyd kjøpte det første stativ. Som tar liten plass og meget funksjonell. Vi har samlet smarte tips til plasseffektiv og praktisk oppbevaring for. Hvis du har lite plass på vaskerommet ditt, er et nedfellbart tørkestativ et glimrende valg.


Tørkestativ liten plass

Krimo tørkestativ sammenleggbart er et praktisk kles tørker som er veldig nyttig for tørking av klær med større bekvemmelighet, da det tar svært lite plass. Om du ikke har plass til et stående stativ kan du kjøpe et henge tørkestativ som du kan montere på balkongen eller badet.


Felles for alle våre tørkestativer er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg