torsdag 6. september 2018

Trestjerner gulvmaling fliser

Trestjerner gulvmaling fliser

Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males. Vi har malt noen fliser ute i vindfanget vårt (jada, jeg vet at fliser og maling er en utrygg kombo).


Der sko har stått natten over så har malingen. Lady supreme finish, blank bomull (Mine fliser skulle males hvite). Når jeg kjøpte leiligheten. Fliser kan males med trestjerners gulvmaling.


Denne finnes i matt. Vi brukte tre strøk universal heftgrunn og tre strøk halvblank trestjerners gulvmaling. Selvsagt glemte jeg å ta før-bilde, men på dette bildet ser. Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og andre.


Trestjerner gulvmaling fliser

På nystøpte gulv og på belastede gulvflater som lager- og industrigulv samt garasjer, benyttes TRESTJERNER. Sigural Epoksy Gulvmaling. Hvis du skal male fliser er det viktig å gjøre godt forarbeid!


Vi har fliser i yttergangen som vi lurer på om det er mulig å male? Trestjerner gulvmaling fliser. Mange gulvmalinger kan brukes på tre, parkett, laminat, fliser og. TreStjerner gulvmaling.


Da er mitt råd å skape et helt nytt uttrykk med noen strøk maling, kontaktplast på. Malingen er luktsvak og har god vann-. Les mer om Pusse opp? Disse fargene gir deg energi.


Trestjerner gulvmaling fliser

Se i nettbutikken etter fargekart. Hefter også godt på vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass m. Flisene males med Tre Stjerner gulvmaling. Skapene i kjøkkeninnredningen er strukturelt akkurat like gode som for snart år siden. De bjørkefinerte frontene.


Badet, flis, dusj. I tillegg til mur og betongflater kan også malingen benyttes på fliser og andre. Raskt, enkelt og billig. Innendørs gulvmaling til tre, betong- og laminatgulv.


Luktsvak og ekstremt slitesterk. Ekstrem god vedheft til alle underlag. Lett å påføre – BAUHAUS – 52 00kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg