onsdag 12. september 2018

Champagneglass med gravering

Champagneglass med gravering

Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra.


Våre champagneglass graveres med eget motiv, slik at du får personlige og helt unike glass. Ta en titt da vel! Elegante champagneglass med graverte, morsomme tekster. Legg gjerne til gravering av navn og dato.


Forsølvet champagneglass med gravering. Glasset er 25cm, selges i par. WGYX8:hover:not(:active),a:focus. Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering.


Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Gi bort vinglass, champagneglass eller. Vi vil gravere og sende. Skal sendes via Post Norges pakke. Heie på kjøpet ditt. Katalog over produkter for gravering. Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker. Og det må dere jo ha riktig glass til! Kan leveres raskt med gravering. Vin og champagneglass på stett.


Champagneglass med gravering

Passer ypperlig sammen med "partyplanka". Perfekte på tur ute. Fullskjerm Legg til i Mine samlinger. Her finner du vårt utvalg av personligt graverte produkter.


Gravering på bryllupsglass til brudeparet. Her kan du lage dine egne champagneglass til brudeparet. Rødvinsglass, hvitvinsglass, champagneglass, akevittglass, snapsglass. All slags glass.


Stripene er gravert for hånd og skaper et spill i glasset. Moonbeams er en komplett serie med glass til rødvin, hvitvin, champagne, hetvin og farris.


Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. Påføres trykk eller gravering på forespørsel. Fem års kompletteringsgaranti! Ved gravering av glass er det noen maskiner som er bedre enn andre, som vår. Enhver anledning blir ekstra spesiell med champagneglass med gravering Hvem feirer du Valentinsdagen med i år?


Champagneglass med gravering

Designe og bestille Hva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg