onsdag 26. september 2018

Glassbaldakin

Glassbaldakin

Magnus glassbaldakin 2xmeter - Hamar. En baldakin er et enkelt og stilrent tak over inngangspartiet som beskytter mot regn og snø. Glasstak i beste kvalitet. Vi leverer alt fra små glassbaldakiner til store glasstak og hele.


Glassbaldakin

Enkelt og solid glass baldakin over inngangspartiet. Komplett glassbaldakin i størrelse 100x180cm, et stilfullt og solid glasstak til ditt inngangsparti. Eksklusiv glass baldakin med herdet laminert sikkerhetsglass 1mm.


Mange muligheter, de kan være som glasstak, glasstak over terrasse, eller glasstak. Du sparer - NOK (0%). Legg i handlekurv loadding. Produktinformasjon. Ta kontakt, så hjelper vi. Stag og oppheng er testet for styrke og stålkvalitet. Dela på sociala medium. Disse passer til standard stag. Baldakin stag med større feste plate for glasset. Skjermtak i glass og syrefast stål for bruk over inngangsparti. Dette er et stilrent og vedlikeholdsfritt. BALDAKINER SOM TÅLER STORE SNØLASTER.


Glassbaldakin

Festemateriell til vegg medfølger ikke. Monsun glassbaldakin. Har du glemt kontoen din? Opprett ny konto. Beskytter mot regn og snø. Kan fås i standardmål og spesialstørrelser. Registrert Dato: Fredag 29. Vi har flere typer baldakiner for å. Alle beslag og stag leveres i rustfritt satin overflate. Entreprenør: AF Gruppen. Arkitekt: Lund og Slåtto. Trapp og rekkverk spesialisten Bulajic er et firma som er spesialisert for prosjektering, produksjon og montas.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og. Når inngangspartiet i den eksisterende fasaden skulle flyttes fra siden til midten og samtidig få ny glassbaldakin oppsto det noen utfordringer.


Tekst: Harald Aase. Mål ca 200x100cm. Reparasjon og utbytte av. Laminering Solberg leveres med 4-lags laminering i henhold til TEK 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg