tirsdag 4. september 2018

Lister til eikeparkett

En gulvlist skaper den perfekte rammen, ikke bare til gulvet, men til hele rommet. Vi tilbyren rekke gulvlister tilpasset Kährs parkett. Et parkettgulv blir enda vakrere med matchende gulvlister for parkett. Hos oss finner du både lister og sokler som er enkle å montere.


Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Kjøp på nett eller i butikk. Feielist eik 09x0lakkert. Dette er en list med furu kjerne og en finer med eik.


Bruker malte lister som passer fargen i veggpanelen, bryr meg lite om treslaget på gulvet da jeg mener listene er mer synlig mot vegg enn mot. Lister som passer til gulvet skaper en flott effekt. Disse to tretypene brukes gjerne til parkett. Listene leveres i ask, bjørk, lønn, bøk, eik, eik brushe valnøtt, white foile ask ivory, ask white pearl, ask white, eik cotton white, eik white light, eik lime stone.


Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Eik parkettlist blir levert i fallende lengder. Oppgitt pris per lengdemeter.


Lister til eikeparkett

Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Har du umalte lister i boligen din? EIK 09X0FEIELIST LAKKERT. Lister i eik og ask, ubehandlet og ferdig lakkert, brukes først og fremst som fotlister og feielister (vaskelister), hvor en hard tresort i gulvet «krever» lister i samme.


Lister til eikeparkett

Vi fører listerverk fra forskjellige leverandører. Vi har lister i heltre i hovedsak eik, men også noe i for eksempel valnøtt, merbau og bøk, og vi har lister i finer, hvor. GULVLISTER ( EIK ) I FLERE FARGER - KR 90- Pris pr lm.


Vi har også parkett som matcher de forskjellige listene ! Ved kjøp av gulv. T- lister kan også brukes når gulvet går over fra parkett til et annet materiale. T- listene lages av solid eik og farges så nær parkettfargen som mulig. Overflaten på T. Denne fabrikken har idag blitt enorm, med produksjon av både forskjellige tregulv som parkett, laminat, lister og flere designgulv i både kork og linoleum.


Lister til eikeparkett

UV-herdet og meget slitesterk overflate. X-press Clic låsesystem for rask, enkel og limfri montering. Når du skriver eikeparkett på alle rom er det da en klassisk gyllen parkett. Parkett eike- lister som matcher gulvene våre!


Velegnet for bruk. Saga listene kommer i elegante og moderne linjer. Riktig listverk skaper en helhet i rommet og er med på å. For vedlikehold og rengjøring av parkett og andre gulv.


Kom innom XL-BYGG og prøv list mot gulv, så ser du hvor flott det blir! Kahrs leverer matchende gulvlister, nivålister, T- lister, avslutningslister og trappeneser til de fleste gulvene.


BASIC – parkettgulv i 1-stav plank, eller 3-stav. Gulvlister fås i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg