torsdag 13. september 2018

Billig vaskerom

Billig vaskerom

Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine. Trenger vaskerommet ditt en liten oppgradering, får du her noen tips til hvordan du kan gjøre det både billig og enkelt. Annonse: GJEM FLASKENE: De grelle.


Raskt, enkelt og billig. Velg en skapinnredning som er tilpasset ditt behov og monter det hele selv. Lite gir så mye tilfredsstillelse som et vaskerom du selv har.


Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende. Smarte løsninger til vaskerommetcoop.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken. Har du planer om å bygge eller pusse opp vaskerom ? Da er det viktig å planlegge nøye.


Mange er usikre på hvilke krav som skal følges når de skal etablere vaskerom. Tekst: Rikke Åserud Foto: Ifi. Hvit med svart kant. Billig og bra alternativ til vegg på vaskerom.


Vaskerom fra kolleksjonen Modern by DESIGNA. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt! Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Les mer. Tilbudet jeg fikk for å lage bad i et gammelt vaskerom i kjelleren var svimlende høyt.


Og den veggen kan han male, det er billigere enn fliser. Et eget vaskerom har stått på ønskelisten lenge. Nå har vi fått det, og innredet det med B-varer fra «billigkroken» på Ikea. I vår familie med to.


Les rådene som viser deg hvordan det kan innredes funksjonelt og trivelig. Skal du pusse opp kjøkken eller lage et funksjonelt vaskerom ? Dagens vaskerom skal være mer effektive enn tidligere, og derfor har vi løsninger som blant annet integrert strykeskap og skap med gode oppbevaringsmuligheter.


Billig vaskerom

Her på Bygghjemme. Hjem og fritid › Hus og hageforum. Hva er det lureste du gjorde på vaskerommet ? Billige veggplater, våtromsmaling, og hyller og en skinne med spotter i taket.


Det kanskje faktisk være både enkelt og billig å få til en frisk og moderne ny look. Kjøp billig Oppbevaring til badeværelse og vaskerom på nett hos miniinthebox.


Billig vaskerom

Budsjettet var begrenset, men tiltakslysten stor. Se hvordan Irlin og Lars tryllet frem et tidsriktig nytt ba både kjapt og rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg