tirsdag 4. september 2018

Sofabord møbelringen

Sofabord møbelringen

Er din foretrukne butikk Møbelringen Lofoten? Et sofabord kan være et praktisk salongbord eller et avlastingsbor et sofabord kan også være et blikkfang i stuen. Edler sofabord i industrielle toner.


Sofabord møbelringen

Med svarte metallben og plater i sort ask finér. Bordet har en rå, upolert utstråling. Perfekt til industriell innredning, så vel som. Bordene har sort glassplate og treplate i sort ask finér.


Sofabord møbelringen

Understellet er i sort metall. Dette Hødnebø-bordet er like elegant som smart. Med to små bord som går under det store, kan du justere størrelsen etter behov. Enkle og robuste metallbein i. Oslo sofabord fra Tvilum i hvit og matt svart.


Malin er et moderne sofabord med mange muligheter. Platen har en sterk og bruksvennlig laminat på toppen. Laminat plateMetall ben. Funksjonelt og tidløst bord med en rustikk stil.


Platen er fra barskog, og underdel i sort jern. Space sofabord er et moderne trebord med finert MDF-plate. Et nett og stilrent sofabord i skandinavisk stil. Sofabordet har en praktisk avlastningshylle hvor du kan oppbevare fjernkontroller og magasiner.


Polar er en serie sofabord som passer like godt i et klassisk interiør som et moderne. Vedlikehold: Våre heltre. Modell CI rundt sofabord, farge Csort matt lakkert ask, sorte stålben. For dager siden - Sofabord fra Møbelringen.


Den er i hvitt tre, med glassplate som kan tas av. Mål: 135x75cm Den har. MALIN Design dine egne bord med vår laminatserie Malin. Hvis du er uheldig og. Vi leverer bordene. Unnateke Woodstory, Vannerup og Hødnebø bord, dei er det 10% på). BOW Sofabord 1x cm. Se alle våre modeller her.


Sofabord Vestfold - aluminium persienner, arbeidsstol, ba baderom, bakeutstyr. Lagret fra mobelringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg