onsdag 19. september 2018

Grillhytte med soveplass

Hos oss kan du kjøpe et helt grillhytte byggesett med soveplasser, hvor du får med alt du trenger. Alle våre grillhytter med soveplass komme i byggesett som.


Dette gir deg tre fullgode soveplasser, og gjør at din grillhytte også kan benyttes som gjestehytte ved behov for ekstra overnattingsplass. Hytta kommer med et.


Veggbord av senvokst finsk tømmer i halvrund stokk x 1m. Sitteplass til ca. Utslagbare benker gir mulighet for soveplasser. Nå leveres alle våre grillhytter som eneste i Europa med 3D animerte.


Sovebenkene gir deg mulighet til å enkelt benytte grillhytten til soveplass for to personer. Unn deg denne flotte 1kvadratmeters grillhytte bygget av senvokst finsk.


Døren kan låses, og det er et lite vindfang med tak ved inngangen. Grillhytta leveres deg komplett. Over grillen er en justerbar pipe.


Fem benker langsveggene, hvorav to kan slås ut til soveplasser. Det er tre vinduer med isolerglass slik at grillhytta kan nytes året. Beskrivelse: Det er rikelig med plass til rundt personer og soveplass for mange.


Innvendig er hytta utstyrt med fem benker i solid heltre rundt veggene, og som standard kan to av disse benkene slås ut og brukes som soveplasser. Skaff mer plass med et eller flere ekstra rom på grillhytten din. Ta det et skritt videre med et lite soverom.


Grillhytte med soveplass

Leilighet for personer med badstue, boblebad og grillhytte. Oversikt over ferieboligen. Mefjordvær, Berg, Troms og Finnmark, Norge. I tillegg finnes en flott grillhytte med soveplass på brisker til personer.


Solcelle panel for lys og mulig å lade mobil telefon. Dette er en plass til deg som liker den enkle hyttelivet som de levde før i. Ingerhaugleksikon.


Har du fått med deg at det er vårsalg på vår grillhytte Viking på m2? Boligen har soverom med rom for flere soveplasser Badrom. Familie køyeseng og sovesofa gir soveplass inntil personer. Dyner og puter til personer.


Gassbluss til matlaging, enkelt utstyrt kjøkken. Ved-ovn i hytten gir deg. Sovebenken gir deg mulighet til å enkelt benytte grillhytten til en soveplass ( unntatt Bekea 7m). Eldring er en stor fordel når du skal holde fyr i grillen.


Koie m grillhytte og badstu. Marksone for landfiske fra Kvernlurberget og ned til grensen, marksonen blir markert med blåe merker. Setesdal med grillhytte og sauna. Valdet er en del av et.


Grillhytte med soveplass

Stjernerangering. En tømmerhytte i en åsside som vokser nordlige furuer. Eller samle venner og familie i vår finske grillhytte som er ideell for BBQ i noe. Soveplass til med Badestamp, og se oppdaterte priser på ledige rom – som du.


Grillhytte med soveplass

Minihuset kan også fungere som lekestue, grillhytte, eller hvorfor ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg