mandag 24. september 2018

Male laminatgulv

Male laminatgulv

Mange laminatgulv kan males, og på en enkel måte kan du endre farge på gulvet uten de helt store investeringene. Se hvordan du går frem trinn for trinn.


Går du i tanker om å male laminatgulvet ? Har du et gammelt og slitt laminatgulv av eldre modell kan det fungere ettersom de ikke har like effektive. De aller fleste gulv kan males.


Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og andre underlag? Og hvordan maler. Ved å kombinere et matt gulv og blanke detaljer gir du rommet et livlig og lekent preg. Lastet opp av TreStjerner Endelig!


Laminatgulvet er malt! En Vintage Drøm envintagedrom. Etter reglene så skal man skal jo male i den retningen der det kommer mest lys inn, og. Male laminatgulvet. I liiiiiiiiiiiiiiiiike! Fint med malt gulv! Rent, rolig og pent! De fleste gulv kan males under forutsetning av at underlaget er rent og tørt – ja, til og med glatte laminatgulv er fine underlag for maling.


Male laminatgulv

Kan man male over laminat ? En leser har et eldre kjøkken med fronter av plastlaminat - og spurte om det gikk an å male det. Trestjerner gulvmaling svært god slitestyrke og kan brukes på laminatgulv, parkett, vinylgulv og betong.


Ekstrem god slitestyrke til alle underlag. Nesten alle gulv kan males, og laminatgulv er intet unntak.


Male laminatgulv

Med rett gulvmaling, rett utstyr og en liten dose tålmodighet kan et gammel og slitt i. Et grundig forarbei godt verktøy og en dose tålmodighet er det du trenger for å sikre et godt resultat – se hvordan male gulv her! I videoen viser vi deg hvordan du enkelt kan male gulvet selv.


Alle ønsker seg et vakkert og innbydende. I dette huset skal vi male gulvet i. Se videoen produsert av Jordan, eller følg vår steg-for-steg guide og få deg et vakkert malt gulv du også. Beskrivelsene som følger er basert på mine egne erfaringer gjennom mange år i interiørbransjen. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv.


Sørg for at underlaget er rent. Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende. Dessuten er det få gulv som ikke kan males. Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli.


Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like. TRESTJERNER Gulvmaling fungerer godt på eldre laminatgulv. Det finnes moderne, glatte laminatgulv som ikke er egnet til. Gulv kan nemlig i hvilken som helst farge – og uansett om det er snakk om å male, olje eller lakke, vil du garantert finne en maling som egner seg fra TreStjerner.


Med heldekkende maling kan du fjerne fem skavanker, og få et flott, “nytt” gulv. Dårlig vedheft og stor sjanse for oppsprekking mellom gulvbordene gjør laminatgulv uegnet til å. I noen situasjoner trenger du ikke å velge i det hele tatt.


Det er ikke å anbefale å male laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg