fredag 27. juli 2018

Bygge blomsterkasse med benk

Bygge blomsterkasse med benk

Fint med enkle blomsterkasser laget som en del av terrassen. Jeg bestemte meg for å lage bed inn mot fjellet, samt en benk til spiseplass. La blomstene få hedersplass på uteplassen.


Bygge blomsterkasse med benk

Gjør det selv, bygg en blomsterbenk ! De integrerte blomsterkassene er malt i husets farge. Har du noen materialer liggende eller har lyst på et lite byggeprosjekt? Bygg dine egne blomsterkasser. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!


Blomsterkasser gir hagen, terrassen og balkongen et løft. Du finner blomsterkasser som denne i de fleste blomster- eller byggevarebutikker. Du kan kombinere blomsterkassen med en benk på en fin måte. Hvorfor velge blomsterkasser?


Hva kan du plante i en. Med inspirasjon fra Solkongens slott, lager vi to flotte plantekasser av enkle bord. Smarte plantekasser på null tid!


Driver å planlegger en benk med en blomsterkasse som går bak ryggen til benken. Denne vil veie noen hundre kilo så den er for fastmontert å. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre.


Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du. Bygger du blomsterkassen selv blir den akkurat i den størrelsen du vil ha. Her viser Maxbo deg hvordan. Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt.


Bygge blomsterkasse med benk

Snekker Niklas viser deg her hvordan du enkelt kan bygge et flott utekjøkken selv, og flytte. Kassene kan bygges så høye. Nøyaktighet, tid. For dager siden - Denne flotte benken er enkel og lage.


Kul hagebenk av gamle stoler. Med planker, plastbalje, skruer og hjul kan du lage blomsterkasse som kan flyttes rundt. Denne benken er det ikke mange som har lik av. Nytt» Ikea- bord på 1-2-3.


Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på. Her får du altså fremgangsmåten på hvordan du bygger en enkel sittebenk med oppbevaring, som står godt på eksempelvis terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg